ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΛΕΨΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑ… ΧΑΡΙΣΕ!!

2021-10-26

Άμεσος ο εντοπισμός του από την αστυνομία

Ένας κλέφτης στα Τρίκαλα κατάφερε να αρπάξει μέσα από το κατάστημα ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ Shopping Center των Τρικάλων, δύο ακριβά ζευγάρια παπούτσια.

Ο δράστης είχε καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, η αστυνομία τον εντόπισε σε ελάχιστη ώρα αλλά τότε ήρθε η έκπληξη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος: Του χάρισε τα παπούτσια και δεν ζήτησε τη δίωξή του!

«Μπορεί να τα είχε ανάγκη»

Ο κ. Λεωνίδας Καρακικές, ιδιοκτήτης του καταστήματος, έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία ευχαριστούσε την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση κινητοποίηση και ταυτόχρονα ενημέρωσε ότι τα χάρισε τα παπούτσια στον δράστη γιατι όπως είπε «μπορεί να τα είχε ανάγκη».

Η ανάρτηση:

«Για την ιστορία... Ο κλέφτης βρέθηκε... Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και την ελληνική αστυνομία Τρικάλων που αντέδρασε άμεσα. Τα παπούτσια τα κάναμε δώρο (διότι μπορεί να τα είχε ανάγκη...) αλλά του συμπληρώσαμε το βιογραφικό με ένα κατόρθωμα ακόμη που ήταν ήδη λίγο μεγάλο! Ελπίζουμε στην συμμόρφωση του!Υστερόγραφο: Ο κύριος δεν ήταν από Τρίκαλα... Ήρθε για ψώνια στην πόλη μας».

Πηγή: lawandorder.gr

26-10-2021/17:01