ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗ!! ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!

2022-01-30

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και οι δύο πολιτικοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά.

Όπως μετέδωσε ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Realfm 97,8 Γιώργος Λυκουρέτζος στην έκτακτη εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη και Γιάννη Μιχελάκη, ο καβγάς σημειώθηκε την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

 Ο υπουργός Ανάπτυξης καθόταν με βουλευτές της ΝΔ, όταν κάποια στιγμή μπήκε μέσα στο καφενείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης πήγε προς το μέρος του και φέρεται να του είπε : «Την Τρίτη θα σου 'ρθω. Να είσαι έτοιμος, να φοράς τσίγκινο». Σημειώνεται ότι την Τρίτη στη Βουλή συζητείται ο αναπτυξιακός νόμος.

Ο κ. Γεωργιάδης τινάχθηκε από τη θέση του και του απάντησε: «Εσύ να ετοιμαστείς. Θα σου κάνω αγωγή 1 εκατ. ευρώ να μου ζητάς συγγνώμη για όσα έχεις πει για τη Novartis».

«Εγώ να σου ζητήσω συγγνώμη; Να ξέρεις ότι οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται, τόσο εύκολα ανασύρονται», του είπε ο κ. Πολάκης, με τον κ. Γεωργιάδη να φωνάζει «με απειλείς;» .

Τα αίματα άναψαν και η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους οι πιο ψύχραιμοι. Είναι ενδεικτικό ότι επενέβη και ο Νίκος Φίλης, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι, ενώ στο σημείο έσπευσε και η φρουρά της Βουλής για να λήξει το επεισόδιο.

30/01/2022