ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΑ-ΝΙΚΟΛΑ: ΤΟ ‘’VIDER’’ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ‘’ΒΑΜΠΙΡ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-07

Ο παπά-Νικόλας από την Κοζάνη, ο οποίος πριν από 2 μήνες είχε γίνει viral με το μήνυμά του σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο αλλά και σε όσους είναι δύσπιστοι σχετικά με τον κορονοϊό, "ξαναχτύπησε".

Το νέο βίντεο αναμένεται να γίνει viral.

"Χθες το βράδυ με πήρε ένας παπάς από τα Γιάννενα, με τσιγκλάνε όλοι επειδή με ξέρουν... Μου λέει βάλε την τηλεόραση να δεις. Δεν ξέρω του λέω και μου απαντάει θα στο στείλω στο βαμπίρ. Στείλτο του λέω!" περιγράφει ο ιερέας με τον δημοσιογράφο να προσπαθεί να καταλάβει τι εννοεί.

Γελώντας τον ρωτάει "στο viber;", "ναι, στο κινητό" απαντά το παπά-Νικόλας.

"Τι γελάς; Μου το έστειλε!" συνεχίζει. "Είδα στο βίντεο μια κοπέλα που έπαιζε κλαρίνο, έκανε προσπάθεια αλλά το κλαρίνο που έπαιζε δεν ήταν κλαρίνο. Ήθελε να παίξει ένα παραδοσιακό τραγούδι και του έβγαζε τα μάτια. Εγώ πώς να είμαι αισιόδοξος και να έρθει αυτή αύριο να μου εκφράσει την παράδοση; Με τι θα μου εκφράσει την παράδοση; Ήταν 30 χρονών πότε θα μεγαλώσει όταν της πέσουν τα δόντια;" πρόσθεσε με τον δημοσιογράφο να ξεσπά για άλλη μια φορά στα γέλια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΕΡΕΑΣ

Στο βίντεο που ανέβασε και στον λογαριασμό του στο Facebook, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE), Ηλίας Μόσιαλος, φαίνεται ο ιερέας να μεταφέρει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον διάλογο που είχε με μια πιστή.

«Το έκανες το εμβόλιο για τον κορονοϊό;» τη ρώτησε ο ιερέας.

«Τι λες; Αυτό θα κάνω να βάλω τον Σατανά μέσα μου;» απάντησε εκείνη.

«Ποιος στα λέει αυτά;» ξαναρώτησε ο παπάς.

«Μου τα λέει ο πνευματικός μου» είπε η πιστή.

«Μωρέ τι ξέρει ο πνευματικός σου; Αντάμα πηγαίναμε στο σχολείο, αυτός δεν ήξερε τι πάει να πει υπηρετώ. Έβλεπε στην ταμπέλα τη λέξη υπηρετώ και ρωτούσε εμένα τι σημαίνει» της είπε ο παπάς και εκείνη απάντησε:

«Α, είναι γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ!»

«Να γιατρός ο πάτερ Γαβριήλ, να η γυναίκα στο νοσοκομείο, έκατσε 20 μέρες διασωληνωμένη και τώρα την κρατάνε τα παιδιά της» συνέχισε ο παπα-Νικόλας.

Λίγες μέρες μετά τον ξαναβρήκε η πιστή, μετανιωμένη πλέον και λέει στον ιερέα:

«Δεν μου τσάκαγες το κεφάλι;»

«Αμ, τώρα θα στο τσακίσω;» της απάντησε.

«Είμαι πολύ εξοργισμένος» συνέχισε το ξέσπασμά του ο παπα-Νικόλας.

«Ο κόσμος πεθαίνει αβέρτα και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο το ντουνιά. Δεν έγινε μόνο για τους Ορθοδόξους στην Ελλάδα που λένε αυτοί για να μας χώσουν το 666 μέσα στο δάχτυλο. Βρε είστε στα καλά σας; Χαζαμάρες των χαζαμάρων, ώ χαζαμάρες. Πήραν κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες οι απλοί και οι πνευματικοί».

07/01/2022