ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ: ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ 35ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ!!

2023-01-03

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα. Ένας 35χρονος Ρομά πήγε να πει τα κάλαντα και κάποιοι γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, βρήκαν την ευκαιρία να τον περιγελάσουν.

Αυτό που συνέβη, το πρωί του Σαββάτου, ξεπέρασε κάθε όριο. Ο άνδρας πήγε σε επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- αρχίζουν τον κοροϊδεύουν. Έπειτα από λίγο, κάνοντας έτσι απλά την πλάκα τους, του προτείνουν να καθίσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Ο άνδρας υπακούει. Γονατίζει και αρχίζει το «Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά». Το κακόγουστο και ρατσιστικό αστείο, όμως δεν σταματά εκεί. Ένας από την παρέα, τού πετά σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και τού βάζει φωτιά.

Κάποιος άλλος, βιντεοσκοπεί τον άνθρωπο ζωσμένο στις φλόγες. Ο άνδρας αρχίζει να ουρλιάζει. Προσπαθεί να τις σβήσει και ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλιτώνοντας από σοβαρά εγκαύματα, την τελευταία στιγμή.

Όταν τους απειλεί με μηνύσεις, η παρέα προσπαθεί, πια, να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει. Το γεγονός κάνει γρήγορα τον γύρο της πόλης, προκαλώντας αντιδράσεις, ενώ κάποιοι πολίτες ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα του επικίνδυνου «καψονιού» απεικονίζουν, καρέ-καρέ, τον ρατσιστικό βασανισμό του 35χρονου. Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού ανέβηκε στα social media ως «στόρι» στο προφίλ ενός από τους δράστες.

03/01/2023