ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ: ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ!!

2022-02-28

Η κατρακύλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται, ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Αυτή τη φορά τα αίσχη έγινε σε αγώνα τοπικού, που έπεσαν πυροβολισμοί. Ανάστατη η Κόρινθος από τις καταγγελίες...

Απίθανες καταστάσεις στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στα γήπεδα μπαίνει όπως φαίνεται κάθε καρυδιάς καρύδι. Άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Η Κόρινθος στο επίκεντρο μετά τις καταγγελίες για πυροβολισμούς σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος. Οι ύβρεις που ακούγονταν στην αναμέτρηση πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Όπως καταγγέλλει ο ΠΑΣ Κόρινθος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τενεάτη Αθικίων για τα play off της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος του Νομού Κορίνθου, στο γήπεδο επικράτησαν πρωτόγονες καταστάσεις. Ένας φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με καραμπίνα στο γήπεδο τρεις φορές, βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της ομάδας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα (χθες) στο γήπεδο των Αθικίων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα. Γνωστός φίλαθλος των Αθικίων πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75ο λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικίων. Στο 27ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου έγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερού στον επόπτη (υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος "ξεχάστηκε" στο φύλλο αγώνα να αναγράφει. 

Μέλος της διοίκησης των Αθικίων παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο πάνω από τον πάγκο των Αθικίων και πέταγε μπουκάλια νερού εντός γηπέδου. Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε "διαφορετικοί"».

28/02/2022