ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!...

2022-08-18

Μπήκε σε εκκλησία και άρπαξε αντίδωρα και μια φωτογραφική μηχανή

Ένας άνδρας εισέβαλε σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης και άρπαξε αντίδωρα, αλλαντικά, λαχανικά, ψωμί μέχρι και μια φωτογραφική μηχανή, ισχυριζόμενος ότι πεινούσε και χρειαζόταν βοήθεια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο άνδρας έσπασε το τζάμι μιας πόρτας της εκκλησίας της Θεσσαλονίκης και μπήκε μέσα στο γραφείο του ιερέα. Από εκεί πήρε διάφορα τρόφιμα, όπως αντίδωρα, αλλαντικά, λαχανικά, ψωμί αλλά και μια φωτογραφική μηχανή.

Ο δράστης είναι γνώριμος στις Αρχές και βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι εισέβαλε στην εκκλησία επειδή πεινούσε και δεν μπορούσε να βρει τον ιερέα της, που τον βοηθούσε συχνά και σε άλλες στιγμές ανάγκης.

Παρ' όλα αυτά, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου εκεί καταδικάστηκε σε κράτηση.

Βρήκε το αυτοκίνητο του χωρίς ζάντες και λάστιχα

Πάρκαρε το αυτοκίνητό του το βράδυ σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και το πρωί το βρήκε χωρίς ζάντες και λάστιχα!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το αφήνει συνήθως σε κλειστό πάρκινγκ. Προτίμησε, όμως, να το αφήσει κάτω από το σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, διότι την επόμενη μέρα θα πήγαινε διακοπές. Η ατυχία, όμως, του χτύπησε την πόρτα.

Εκείνο το βράδυ οι ληστές επέλεξαν να του πάρουν τα λάστιχα και τις ζάντες! Σύμφωνα με τα όσα έγιναν, μάλιστα, γνωστά; Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κλέψουν αυτά που ήθελαν και να εξαφανιστούν.

Τα περιστατικά πληθαίνουν, ειδικά το καλοκαίρι, με τους δράστες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μίλησε στον Alpha για τα όσα μετέφερε στην Αστυνομία, από όπου τον ενημέρωσαν ότι πρόκειται για συχνό φαινόμενο.

18/8/2022