ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

2022-02-13

Νεαροί ανέβηκαν στο καπό ενός σταθμευμένου περιπολικού και τράβηξαν βίντεο για το Tik Tok.

Χειροπέδες σε δύο άτομα από την αστυνομία στη Λαμία αναφορικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης την περασμένη Πέμπτη. Ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν σταθμευμένο στην οδό Σκληβανιώτη, όταν νεαροί βρήκαν την ευκαιρία να τραβήξουν βίντεο πάνω του, αναφέρει το lamiareport.gr.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός άφησε το όχημα για να καταγράψει τροχαίο που είχε συμβεί στην Πλατεία Ελευθερίας, όταν τρία άτομα το πλησίασαν και άρχισαν να τραβούν βίντεο. Στα πλάνα, που δημοσιεύτηκαν στη γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα Tik Tok, φαίνονται να ανεβαίνουν πάνω του, ο ένας, μάλιστα, στο παρμπρίζ.

Από τη σχετική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα και έως τώρα έχουν γίνει δύο προσαγωγές. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας

«Σχετικά με βίντεο, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο απεικονίζονται άτομα να ανεβαίνουν στο καπό σταθμευμένου περιπολικού οχήματος, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί τρία από τα εμπλεκόμενα άτομα, από τα οποία δύο έχουν προσαχθεί. 

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για έργο εξύβριση και απόπειρα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Την υπόθεση χειρίζεται προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από την αστυνομία.

13/02/2022