ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!

2021-12-19

Ο άνδρας παρίστανε τον γυναικολόγο για να δει προσεκτικά τα γεννητικά όργανα δεκάδων γυναικών. Ο ύποπτος κανόνισε εξετάσεις στο διαδίκτυο.

Ο προαναφερόμενος άνδρας που παρίστανε τον γυναικολόγο επικοινωνούσε με γυναίκες, λέγοντάς τους ότι γνώριζε τα αποτελέσματα των προσωπικών τους ιατρικών εξετάσεων. Έχοντας λάβει τα προσωπικά δεδομένα των θυμάτων από ιστοσελίδες, ο 40χρονος ύποπτος είπε στις γυναίκες ότι είχαν διαγνωστεί με σοβαρές κολπικές λοιμώξεις, απαιτώντας περαιτέρω εξετάσεις, πιστεύουν Ιταλοί εισαγγελείς.

Με τη γνώση τέτοιων προσωπικών δεδομένων όπως τα ονόματα των θυμάτων του, τις ημερομηνίες γέννησης, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις ιατρικές ιστορίες, ο γυναικολόγος «μαϊμού» εξαπάτησε τους ασθενείς σε διαδικτυακές συνομιλίες. 

Ζήτησε να γίνουν βιντεοκλήσεις μέσω πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του Zoom, ζητώντας από τα θύματα να του δείξουν τα απόκρυφα τους για να επιβεβαιώσουν τη διάγνωση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ αυτή την εβδομάδα. Πάνω από 400 γυναίκες σε όλη την Ιταλία έχουν στοχοποιηθεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας rt.com.

Ενώ ορισμένες εξαπατημένες γυναίκες υποβλήθηκαν σε διαδικτυακές εξετάσεις από τον αυτοαποκαλούμενο γιατρό, άλλες πιο υποψιασμένες υπέβαλαν καταγγελίες στην τοπική αστυνομία. Μια από τις γυναίκες, η οποία προφανώς στοχοποιήθηκε από τον εν λόγω άνδρα, μοιράστηκε την εμπειρία της σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα σχολιαστές να περιγράψουν παρόμοιες εμπειρίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ.

Αυτή την εβδομάδα, το γραφείο του εισαγγελέα έδωσε εντολή στην αστυνομία να ερευνήσει το σπίτι του υπόπτου. Κατασχέθηκαν smartphones και κάρτες μνήμης, ανέφεραν ιταλικά ΜΜΕ.

19/12/2021