ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΔΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ!!

2021-05-31

Ιδιαίτερα άτακτος αποδείχθηκε ένας 60χρονος πιλότος, αφού δεν δίστασε να βλέπει γυμνός πορνό κατά τη διάρκεια πτήσης την ώρα μάλιστα που δίπλα του ήταν μια γυναίκα συνάδελφός του.

Ο πιλότος μετά την απογείωση και αφού σταθεροποίησε το αεροσκάφος στο κατάλληλο ύψος, άφησε τη θέση του, έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να βλέπει ταινία πορνό σε υπολογιστή που ήταν μέσα στο πιλοτήριο.

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Αυγούστου του 2020 κατά τη διάρκεια πτήσης σε αεροσκάφος της Southwest Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Φιλαδέλφεια προς το Ορλάντο.

Και όλα αυτά μπροστά στη δεύτερη πιλότο που είχε πάρει τα ηνία του αεροπλάνου και δεν πίστευε αυτό που έβλεπαν τα μάτια της.

Για την πράξη του αυτή ο πιλότος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε έναν χρόνο αστυνομικής επιτήρησης και θα πληρώσει πρόστιμο 5.000 δολάρια για την παρεκτροπή του κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Ο πιλότος όφειλε να φερθεί με υπευθυνότητα. Αυτού του είδους η αποκλίνουσα συμπεριφορά δεν θα έπρεπε να γίνεται αποδεκτή από κανέναν», είπε ο εισαγγελέας της υπόθεσης, Μάικλ Κάνινγκχαμ.

Ο πιλότος που μετά το συμβάν συνταξιοδοτήθηκε, δήλωσε «ένοχος» για την κατηγορία αν και αρνήθηκε ότι οι προθέσεις του ήταν κακές. «Ξεκίνησε ως συναινετική φάρσα ανάμεσα σε μένα και τον άλλο πιλότο. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο», είπε κατά τη διάρκεια της εικονικής ακρόασης, σύμφωνα με τη New York Post.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του είπε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του αναλάμβανε την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις του και δεν προτίθετο να προβάλει «καμιά δικαιολογία» για αυτές.

31-5-2021/18:13