ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΕΙΑ 6ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ!!-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ…

2022-03-22

Θύελλα  για απαγωγή ενός εξάχρονου παιδιού. Η ασέλγεια σημειώθηκε στο διαμέρισμα του 39χρονου που συνελήφθη...

Ο κατηγορούμενος παραδέχεται την απαγωγή στην Πάτρα αλλά αρνείται την ασέλγεια. Το 6χρονο κορίτσι έζησε στιγμές φρίκης στα χέρια του, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη, είδε τον 39χρονο να μπαίνει στο σπίτι που βρισκόταν από ανοιχτό παράθυρο και να την πλησιάζει. 

Την άρπαξε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του. Εκείνα τα δραματικά λεπτά, ο άνθρωπος που την πρόσεχε, ένας φίλος και γείτονας της μητέρας, είχε βγει για να πάει σε δουλειά. Τα πάντα αποκαλύφθηκαν όταν επέστρεψε στο σπίτι και ο Ρουμάνος αναγκάστηκε να επιστρέψει το παιδί.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, ζήτησε και πήρε ο 39χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 6χρονης στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο Ρουμάνος δράστης ασκώντας σωματική βία απήγαγε την ανήλικη μέσα από σπίτι φιλικού προσώπου της μητέρας, όπου την είχε αφήσει για φύλαξη καθώς ήταν επιβεβλημένη η ανάγκη να πάει σε νοσοκομείο για το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο δράστης που φαίνεται πως παρακολουθούσε τις κινήσεις στο γειτονικό σπίτι, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, μπήκε από ανοιχτό παράθυρο και ασκώντας σωματική βία στην 6χρονη την άρπαξε και την οδήγησε στο διαμέρισμά του. Εκεί κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις και σύμφωνα με τα όσα φέρεται να αποκάλυψε η ανήλικη, άρχισε να την ακουμπά στα γεννητικά όργανα και να τη φιλά στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Τέλος στις αρρωστημένες ορέξεις του μπήκε όταν αντελήφθη πως ο γείτονάς του επέστρεψε και έτσι με συνοπτικές διαδικασίες, φρόντισε να μην φανεί η απουσία της 6χρονης. Επιστροφή που ως φαίνεται αποδείχθηκε σωτήρια για το κοριτσάκι, καθώς κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει μέχρι πού θα προχωρούσε και τι θα έκανε στο κορμάκι της ο 39χρονος.

Το παιδί, εμφανώς τρομαγμένο, περιέγραψε τι είχε συμβεί στο πρόσωπο που είχε αναλάβει την υποχρέωση να την προσέχει, το οποίο αμέσως μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις ενημέρωσε την Αστυνομία. Ακολούθως, η μητέρα προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών. Ο 39χρονος Ρουμάνος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς στο σπίτι του στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, όπου και κρατείται.

Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για ν' απολογηθεί. Σύμφωνα με το pelop.gr, ο δράστης που ζει μόνος του και δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές, αρνείται την κατηγορία που το αποδίδεται υποστηρίζοντας: «πως δεν έκανα κάτι στο παιδί», χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει σαφείς απαντήσεις για την αρπαγή της ανήλικης μέσα από ξένο σπίτι, αλλά και για τα όσα περιέγραψε πως έζησε. Η 6χρονη από την πρώτη στιγμή παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

22-3-2022/10:14