ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ!!

2023-09-12

ΣΧΟΛΙΑ 3

Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπεται το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων, το οποίο δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και την τεκνοθεσία, και το οποίο αποτελεί προσωπική δέσμευση προεκλογικά και μετεκλογικά και το οποίο χαιρετίστηκε ως «μεγάλο άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο»!

Αιτία αποτελούν οι πολύ μεγάλες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σε βαθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί και «ανταρσία» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έναντι του Μαξίμου.

Το νομοσχέδιο, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», αρνούνται να ψηφίσουν ακόμα και υπουργοί, ενώ οι «γαλάζιοι» βουλευτές προτίθενται να το ψηφίσουν δεν αποτελούν παρά μειοψηφία και μάλιστα μικρή!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες:

- Ο προγραμματισμός ήταν για τους βουλευτές όταν το νομοσχέδιο έρθει στη Βουλή να μην υπάρξει κομματική πειθαρχία, αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύει για τους υπουργούς!

-Μετά από αυτή την εξέλιξη τρεις υπουργοί, οι δυο προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ, διαμηνύουν ότι δεν θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο και αν το τίμημα της στάσης τους είναι να παραιτηθούν από μέλη της κυβέρνησης θα το πράξουν!

-Στη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα -και στη χαρτογράφηση που έχει γίνει για λογαριασμό του Μαξίμου - στο θέμα του γάμου των ομοφύλων οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν και οι βουλευτές που ΔΕΝ θα το υπερψηφίσουν, στη σχετική χαρτογράφηση που έγινε, είναι μισοί- μισοί! Ίσως όσοι είναι υπέρ, με τις πιέσεις που θα ασκηθούν θα είναι δέκα περισσότεροι.

-Αντιθέτως, οι βουλευτές της ΝΔ που θα ψηφίσουν υπέρ της τεκνοθεσίας δεν ξεπερνούν σε καμία περίπτωση τους 40!

Αποτέλεσμα της παραπάνω κατάστασης θα είναι το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών να κινδυνεύει με καταψήφιση, ακόμα και αν το υπερψηφίσουν, όπως αναμένεται, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ (!), με ότι αυτό συνεπάγεται για το κύρος της κυβέρνησης και, κυρίως, προσωπικά του ιδίου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως το να συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο μόνο ο γάμος των ομοφύλων των ομοφύλων χωρίς την υιοθεσία θα είναι δώρο άδωρο, καθώς υπάρχει ήδη το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει δεχτεί ουκ ολίγες εισηγήσεις προκειμένου να μην φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή, ώστε να μη δημιουργηθεί μείζονα κρίση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Νέα Δημοκρατία και παρότι αρχικά υπήρξε ανένδοτος, τώρα ζυγίζει τις καταστάσεις. Οριστική απόφαση προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση δεν έχει ληφθεί, με τη «ζύμωση» στο εσωτερικό της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να εντείνεται!

12/9/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-12 16:30

Μήνυμα: Γονέας 1 και γονέας 2, έτσι θα λέγονται οι δύο πατεράδες ή οι δύο μητέρες του παιδιού. Αυτά τα παιδιά δεν θα έχουν πατέρα και μητέρα. Θα έχουν δύο πατέρες ή δυο μητέρες.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-09-12 19:18

Μήνυμα: Το έχουμε τερματίσει, τώρα όσο για τους βουλευτές και την ανταρσια είναι παραμύθι και θα το ψηφίσουν γιατι έτσι κάνουν πάντα επειδή κοιτούν μόνο την τσέπη τους και όχι το ηθικό της υποθεσεις,η ηθική έχει χαθεί στις μέρες μας απ'αυτούς όλα τα περιμένω????????????

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-09-12 20:07

Μήνυμα: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κάνει τα ίδια με αυτά που έλεγε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζω για το καλό του λαού μας και των παιδιών να πρυτανεύσει η λογική!