ANEΞΑΡΤΗΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (BLOG): ifonitispellas.gr-ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

2023-04-08

ΨΑΧΝΟΥΜΕ-ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΑΚΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ''...

Διαχειριστής της παρούσας ιστοσελίδας: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Σάκης, μέλος της Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ και της Ε.Σ.Ε.Π.Η.Μ.ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ιστοσελίδα που επισκεφθήκατε (ifonitispellas.gr) έχοντας ως διακριτικό σήμα εικόνα που παραπέμπει στην Λουτρόπολη Αλμωπίας (Δείτε παραπάνω φώτο), είναι ερασιτεχνικό, ανεξάρτητο συλλογικό ιστολόγιο (blog), δηλαδή μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι επαγγελματικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, που από αβλεψία και εκ παραδρομής, από άρθρο ή σχόλιο, θίγεται κάποιος πολίτης ή παραβιάζονται νόμοι για τα πνευματικά δικαιώματα ή τα προσωπικά δεδομένα, παρακαλούμε το θιγόμενο πρόσωπο ή φορέας ή εταιρεία, να επικοινωνεί μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ifonitispellas@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6973049859.

Βασική μας αρχή είναι ο σεβασμός στην προσωπικότητα κάθε πολίτη.

Πολιτική δημοσιεύσεων...

Στο ιστολόγιό μας (blog) είναι δυνατή η αποστολή άρθρων και απόψεων, όπως σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Τα προς αποστολή άρθρα, δελτία τύπου, ανακοινώσεις κλπ δημοσιεύονται χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ή του δελτίου τύπου.

Υπεύθυνος για κάθε τέτοιο άρθρο, είναι ο αποστολέας του ηλεκτρονικού μηνύματος και η αποστολή κειμένου προς δημοσίευση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Το ιστολόγιό μας (blog) δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν συκοφαντικά ή δυσφημιστικά ή άλλου είδους ποινικώς διωκόμενα κείμενα τα οποία παρέλαβε με ηλεκτρονική αλληλογραφία, καθώς ο αποστολέας αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων γράφει...

... αφού στο ηλεκτρονικό μας γραμματοκιβώτιο διατηρούνται όλα τα μηνύματα, με αποτέλεσμα να είναι εφικτός ο εντοπισμός του σε περίπτωση διάπραξης αδικήματος. Μετά από εισαγγελική εντολή, θα δίδεται στις αρχές η ip του αποστολέα μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον το ιστολόγιό μας (blog) υποχρεωθεί νομικά σε αυτό.

Σκοπός...

Ο σκοπός της δημιουργίας και ο προορισμός της λειτουργίας του παρόντος ιστολογίου δεν είναι η διάδοση πληροφοριών με σκοπό τη μαζική ενημέρωση, αλλά η κατάθεση γεγονότων, περιστατικών ή συμβάντων που λαμβάνουν χώρα στην Π.Ε Πέλλας αλλά και όλης της κοινωνίας, και η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, σκέψεων και αναλύσεων, μέσω ενός μηχανισμού δυναμικής επικοινωνίας, προσβάσιμου σε απεριόριστο αριθμό ατόμων, δίχως όμως αυτό να αποτελεί τον αυτοσκοπό του διαχειριστή, ως και των αναγνωστών μας.

Συνεργασία με άλλους ιστότοπους...

Το ιστολόγιό μας (blog) αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται "κυβερνοχώρος" άρθρα και απόψεις άλλων bloggers.

Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.

Το ιστολόγιό μας (blog) είναι ανεξάρτητο από κόμματα, εταιρείες και συμφέροντα. Δημοσιεύουμε όμως άρθρα, που πιθανόν να είναι "χρωματισμένα" πολιτικά ή κομματικά, χωρίς να λογοκρίνουμε τις απόψεις των αρθρογράφων.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο ! Η συμμετοχή μας σε ένα ιστολόγιο με τέτοια αποδοχή, συνεισφέρει και στη δική μας δια βίου μάθηση.

Το ιστολόγιό μας (blog) δεν διαχειρίζεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους. Δεν επηρεάζεται από κόμματα ή πρόσωπα. Δεν συκοφαντεί. Δεν υβρίζει. Δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται. Δεν αλλάζει τις ιδέες του. Απευθύνεται σε νοήμονα όντα, που δεν έχουν κομματικές ή άλλες παρωπίδες και δεν επιθυμεί τη σπίλωση ανθρώπων και ομάδων. Σεβόμαστε τις πηγές.

Το ιστολόγιο, διατηρεί το δικαίωμα και επιθυμεί να προβάλλει αφιλοκερδώς, επιχειρήσεις, οι οποίες κατά την εκτίμηση μας, συμβάλλουν στην οικονομία της Βορείου Ελλάδας και γενικότερα της χώρας μας.

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταγγείλετε ή να πείτε την άποψη-γνώμη σας για οτιδήποτε εσείς θεωρείτε αξιόλογο, επικοινωνήστε ως εξής:

Τηλέφωνα: 6973049859 -ΦΑΞ: 2384024837- email: ifonitispellas@gmail.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ανακοινώσεις κλπ εκδηλώσεις των Δημοσίων Υπηρεσιών, αλλά και υπηρεσιών του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΟΤΑ κλπ), καθώς και οι κάθε είδους εκδηλώσεις κλπ ανακοινώσεις σωματείων (πολιτιστικών, αθλητικών ) κλπ, αλλά και ανακοινώσεις για προσφορά εργασίας από ιδιώτες, καθώς και πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων, κλπ οχημάτων, δημοσιεύονται από την ιστοσελίδα μας, ΔΩΡΕΑΝ