ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ: ‘’ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ’’!!

2022-04-12

Ο Βόλος προσπαθεί να συνέλθει από τις αποκαλύψεις για τα όσα έζησε γιαγιά, μέσα στο σπίτι της, από τον 40χρονο σήμερα εγγονό της. Ένα παιδί που μεγάλωσε η ίδια με στερήσεις. Έναν άντρα που λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή. 

Μπήκε στο σπίτι της, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο σπίτι για να την σκοτώσει. Τα όσα της έλεγε εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, δείχνουν τις διαστάσεις του μαρτυρίου της.

Σοκάρει η κατάθεση της 86χρονης στη Σούρπη που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τον εγγονό της, την Παρασκευή το βράδυ (08-04-2022), ο οποίος την κυνηγούσε στο σπίτι κρατώντας μαχαίρι. 

Ο 40χρονος, σε βάρος του οποίου υπήρχε όρος να μην πλησιάζει το σπίτι της γιαγιάς του, εισέβαλε στην οικία της ηλικιωμένης το μεσημέρι με το πρόσχημα να φορτίσει επαναφορτιζόμενο ράδιο και προκάλεσε κακό χαμό.

Φώναζε, έβριζε, απειλούσε και σε ανύποπτη χρονική στιγμή άρπαξε μαχαίρι από την κουζίνα και το έβαλε στον λαιμό της ηλικιωμένης. «Θα σε σφάξω και θα σου πιώ το αίμα με το καλαμάκι», άκουσε η 86χρονη από τον εγγονό της, που τον έχει μεγαλώσει από μικρό, να της λέει σε προφανή κατάσταση εκτός ελέγχου.

«Την τελευταία στιγμή βρήκα τη δύναμη να τον αποφύγω. Τελικά κατάφερα να του σπρώξω το χέρι», είπε σύμφωνα με το taxydromos.gr, η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς, ενώ έτρεμε σαν ψάρι. 

Ο δράστης, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη άμεσα από την Αστυνομία, δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το Σάββατο και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

12-4-2022/14:23