ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΔΙΤ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΟΤΕ;

2022-11-17

ΣΧΟΛΙΟ 1

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ανακοινωθεί η Προκήρυξη διαγωνισμού ΣΔΙΤ Δικαστικών Μεγάρων Κεντρικής Ελλάδας, με προϋπολογισμό 48,32 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

  • Ειδικότερα,  η προκήρυξη αφορά στην ανέγερση δύο νέων Δικαστικών Μεγάρων στη Λαμία και στον Βόλο, την κατασκευή νέας πτέρυγας στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας και την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου στα Τρίκαλα.
  • Τα κτίρια που θα κατασκευαστούν θα είναι βιοκλιματικά και θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές ανάγκες, δημιουργώντας αναβαθμισμένο περιβάλλον, όπου θα συγκεντρώνεται όλη η δικαστηριακή ύλη.
  • Επίσης μέσω της ανακατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων, το κτίριο αναβαθμίζεται λειτουργικά και ενεργειακά επεκτείνοντας ουσιαστικά τον χρόνο ζωής του.
  • Η σύμβαση σύμπραξης καλύπτει περίοδο 30 ετών, εκ των οποίων τα 3 έτη εκτιμάται ότι θα αφορούν την κατασκευαστική περίοδο και τα επόμενα 27 έτη την περίοδο λειτουργίας και συντήρησης.

Ας ελπίσουμε να ανακοινωθεί σύντομα κάτι  ανάλογο και για τα Δικαστικά μέγαρα Έδεσσας και Γιαννιτσών, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις από πολλά επίσημα χείλη. 

17/11/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-11-17 21:04

Μήνυμα: Εδώ τρώμε σανό δεν χρειάζονται Δικαστικά Μέγαρα, αποθήκες για μπάλες σανού χρειάζεται να χτίσει η κυβέρνηση και η δουλειά πάει ρολόι