ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (ΕΔΕΣΣΑΣ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

2022-07-06

1.-Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες ότι πάντα μεριμνά για τη λειτουργία του Κέντρου Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Πέλλας.

Οι οικονομικές συνθήκες τα τελευταία δύο χρόνια, συνετέλεσαν στη διαμόρφωση υψηλότερου επιπέδου τιμών των υλικών με αποτέλεσμα οι επαναλαμβανόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις και συντηρήσεις του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. να αποβούν άγονες.

Αυτό το διάστημα καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες από την 3η ΥΠΕ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Πέλλας, ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες προκήρυξης νέου διαγωνισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις κτιριακές υποδομές.

Παράλληλα, γίνονται ενέργειες για την ενίσχυση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να παρέχονται υπηρεσίες βέλτιστου επιπέδου στους πολίτες, ο αριθμός των οποίων περιορίστηκε λόγω της πανδημίας.

Η Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια εκσυγχρονισμού με όλους τους διαθέσιμους πόρους, προκειμένου να αξιοποιηθεί η εν λόγω δομή σε όλο το εύρος των εν δυνάμει παρεχόμενων υπηρεσιών.

=============

2.-Η Διοίκηση της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Έδεσσας για τη ευγενική προσφορά του που αφορά στην τοποθέτηση σκίαστρων σε όλα τα παράθυρα της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Η δωρεά αυτή συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της υποδομής των χώρων και των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών.

Ο Δήμος Έδεσσας με το έμπρακτο ενδιαφέρον του και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Νοσοκομείου και αποτελεί πολύτιμο αρωγό του.

Γνώμονας και στόχος όλων αποτελεί το κοινό καλό όλων των συμπολιτών μας.

Από τη Διοίκηση του Γ.Ν.Πέλλας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

«Σχετικά με δημοσίευμα περί αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών»

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών σχετικά με σημερινό δημοσίευμα περί αναστολής λειτουργίας της Γυναικολογικής κλινικής παραθέτει τα κάτωθι:

Η στελέχωση της Γυναικολογικής κλινικής σε Ιατρικό προσωπικό αποτελείται από 5 Ειδικούς Ιατρούς και 3 Ειδικευόμενους Ιατρούς. Κατά τις τελευταίες 10 μέρες λειτουργίας έχουν κατατεθεί κατά σειρά 3 αναρρωτικές άδειες Ειδικών Ιατρών (η μία εξ αυτών μακροχρόνια). 

Δεν τίθεται κανένα ζήτημα αναστολής λειτουργίας καθώς η εφημέρευση της Κλινικής συνεχίζεται κανονικά και σε συνεργασία για την διεκπεραίωση περιστατικών, εφόσον απαιτείται, με τα όμορα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και το ΕΚΕΠΥ. Παρόμοιες αναφορές αγνοούν την προσπάθεια εκ μέρους του Υγειονομικού προσωπικού που καταβάλλεται για την επαρκή κάλυψη του πληθυσμού ευθύνης του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

06/7/2022