ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΔΩΡΕΑ ΜΙΝΙ BUS & ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ)...

2021-02-18

ΔΩΡΕΑ MINI BUS ΣΤΟΝ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΕ

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) με τη συνεργασία του "Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής", πραγματοποίησε δωρεά μικρού λεωφορείου (mini bus) στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου που χαρακτήρισε «πράξη γενναιότατης και γενναιοδωρίας» την δωρεά συσχετίζοντας την σημαντική αυτή δωρεά με τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και video στο δημοσίευμα με τίτλο «Ο ΤΑΡ και το Δίκτυο στηρίζουν τα Άτομα με Αναπηρία προσφέροντας 3 ειδικά οχήματα» στο link:

https://www.dkaa.gr/dkaa/20925/

ΕΔΕΣΣΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ...

Δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Έδεσσα την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 προκειμένου να πραγματοποιήσουν test Covid-19.

Το ένα κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει test στο Γηροκομείο Έδεσσας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δημαρχείο αποκλειστικά για τους υπαλλήλους του Δήμου Έδεσσας.

Το άλλο κλιμάκιο θα βρίσκεται από τις 10:30π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας για να πραγματοποιεί δωρεάν test Covid-19 για όσους πολίτες το επιθυμούν.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Με επαναλαμβανόμενα δωρεάν τεστ, που απευθύνονται σε όλους τους πολίτες, έχουμε ως στόχο να δούμε το επιδημιολογικό φορτίο στην τοπική κοινωνία της Έδεσσας.

Ταυτόχρονα, είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου Έδεσσας προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιοι και να προστατέψουν το κοινό που εξυπηρετούν, καθώς ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες ακόμα και στον καιρό της πανδημίας». 

18-02-2021/11:03