ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ( ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ-ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 200 ΕΤΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ)

2021-03-19

ΕΔΕΣΣΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (webinar) ΜΕ ΘΕΜΑ ''ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ

Κατάκτηση online και δια ζώσης: Έρωτας και όρια-Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, ώρα 7 το απόγευμα

Η Ειρήνη Χειρδάρη, sex coach και sex therapist απαντά σε ερωτήματα για τα οποία αναζητούμε απαντήσεις. Συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το πρόγραμμα με θέματα που μας ζητάτε προσκαλώντας εξειδικευμένους-ες εισηγητές-τριες που πρωτοπορούν στο χώρο τους.

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο πλαίσιο του προγράμματος «Έδεσσα, Δικτυωμένος Δήμος» φιλοξενούμε την Ειρήνη Χειρδάρη για μια ενδιαφέρουσα εισήγηση για τον έρωτα, την κατάκτηση αλλά και τα όρια που απαιτείται να υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων.

Οι ερωτήσεις θα γίνονται ανώνυμα, οι απαντήσεις θα δίνονται επώνυμα από την καλεσμένη μας.

Μπορείτε να κρατήσετε θέση (ελεύθερη συμμετοχή) στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/eP9F7n6GygaLfK3A7

Η ενδιαφέρουσα συνάντηση θα γίνει από τον σύνδεσμο: https://youtu.be/s5baw9Cpfqo

Πληροφορίες:

email: ediktyomenosdemos@gmail.com, τηλ.2381350758.

Βιογραφικό Ειρήνη Χειρδάρη

Η Ειρήνη Χειρδάρη είναι sex coach, sex therapist, και διοργανώτρια σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης. Εξασκεί τη συμβουλευτική πάνω σε θέματα σεξ και σχέσεων, σε singles και ζευγάρια. (Το sex therapy έχει να κάνει με τη θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, ενώ το sex coaching απευθύνεται σε όσους θέλουν να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή).

Είναι η sex coach του Sex Academy, του πρώτου σχολείου για το σεξ, το οποίο έγινε πρόσφατα και διεθνής πλατφόρμα, με σεμινάρια και webinars πάνω στην σεξουαλικότητα(www.sexacademy.eu)

Υπήρξε υπεύθυνη του τμήματος sex coaching του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, κι έχει συνεργαστεί με την παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα σεξολόγο Dr. Ruth, με την οποία άνοιξαν μαζί το SEX EDUCATION, του πρώτου προγράμματος σεμιναρίων σεξουαλικής εκπαίδευσης που έγινε στην Ελλάδα (παρουσιάστηκε στο Erotic Art Festival).

Σπούδασε δημοσιογραφία, συμβουλευτική ψυχολογία, life coaching, sex coaching, και sex therapy. Συμβουλευτική και life coaching τελείωσε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και συνέχισε το life coaching στην Coaching Evolution International Academy. Στο sex coaching πιστοποιήθηκε από τη νούμερο ένα sex coach παγκοσμίως Dr Patti Britton, της Sex Coach U και του Sex Coaching University (LA). Μετεκπαιδεύτηκε στο sex therapy στο μετεκπαιδευτικό για τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα είκοσι χρόνια πορείας της στη δημοσιογραφία, εργάστηκε ως sex editor στα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά, όπως Status, Marie Claire, Cosmopolitan, Lifo, καθώς και σε έντυπα του διεθνή Τύπου. Εμφανίζονταν επί δυο χρόνια κάθε εβδομάδα για θέματα σχέσεων στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές για να μιλήσει πάνω σε θέματα σεξ και σχέσεων.

Ήταν ομιλήτρια στο συνέδριο TED x University of Piraeus (2014), με θέμα την βιοχημεία του έρωτα και πώς εξελίχθηκαν τα ένστικτά μας και το συναίσθημα στον χρόνο.

Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων. Το «Πέντε δευτερόλεπτα πριν την αγάπη» (εκδόσεις sexelixis), ερωτική λογοτεχνία, μιλά για όσα μας σταματούν στον δρόμο προς την αγάπη. Έχει γράψει επίσης το «69 Μαθήματα Σεξ» (εκδόσεις sexelixis), την «Βίβλο της λαγνείας» όπως την ονόμασαν τα media, το πρώτο ελληνικό εγχειρίδιο σεξ για άντρες. Το πρώτο της βιβλίο, «Η Αθήνα δαγκώνει» - το οποίο μιλά για το sex trafficking στην Ελλάδα- απέσπασε το Ειδικό Βραβείο του Ευρωπαϊκού Έτους Ίσων Ευκαιριών.

Η Πέλλα της αλληλεγγύης

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου μαζί με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας κ. Νίκο Αγγελίδη και τους συνεργάτες τους παρέδωσαν στον Δήμαρχο Τυρνάβου, κ. Ιωάννη Κόκουρα, τα υλικά που συγκεντρώθηκαν σε όλη την Πέλλα ως έκφραση αλληλεγγύης στους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία όλων των Δήμων της Πέλλας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ήταν στοχευμένη στα παιδιά και περιλάμβανε κυρίως εξοπλισμό για τους μαθητές του Δήμου Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε θερμά όλη την Πέλλα για την υλική και ηθική συμπαράσταση και τόνισε ότι τέτοιες εκφράσεις δίνουν δύναμη στους σεισμοπαθείς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τυρνάβου για την υποδοχή και τόνισε ότι πρόκειται για βοήθεια όλου του Νομού Πέλλας, που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία των τεσσάρων Δήμων του Νομού και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχαρίστησε και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή για την παρουσία του, επισημαίνοντας ότι στην αλληλεγγύη και τις κοινές προσπάθειες αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε πολιτικές διαφορές, αλλά αντιμετωπίζουμε από κοινού τα προβλήματα. Τέλος, τις θερμότερες ευχαριστίες του εξέφρασε σε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση και βοήθησαν στο να συγκεντρωθεί η βοήθεια.

Video για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΔΕ, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ετοιμάζουν ένα video, με την συγκλονιστική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών.

Η ιδέα για τη δράση ωρίμασε στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει προκαλέσει η Επιτροπή του Δήμου Έδεσσας για τον καθορισμό των εκδηλώσεων της Επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, ενώ την παραγωγή πραγματοποίησε εθελοντικά ο κ. Γιώργος Γρηγοριάδης, εκπαιδευτικός - γυμναστής.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά τη Νατάσα Ιατρίδου, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ και της επιτροπής για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 200 ετών από την επανάσταση του 1821, για την άριστη πρωτοβουλία, καθώς και τον Νίκο Αγγελίδη, Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, για την πολύτιμη συμπαράστασή του.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, με την υπέροχη δουλειά του τιμάει την Ελλάδα και την Έδεσσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία καταπληκτική δουλειά που έγινε εθελοντικά και γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτόν τον εκπαιδευτικό που τιμάει την ιδιότητά του!

Ένα «ευχαριστώ» δεν είναι αρκετό για να εκφράσω τα συναισθήματά μου στα παλικάρια του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας και Αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών και τον Καπετάνιο Μανώλη Σαββίδη. Γέμισαν την Έδεσσα με ιστορικές μνήμες και συγχρόνως πρόβαλαν τις ομορφιές της πόλης μας!».

19-3-2021/15:28