ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ (ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΛΠ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ) ...

2022-12-25

Ο Δήμος Σκύδρας επιβραβεύει τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανήμερα της γιορτής του πολιούχου της Σκύδρας Αγίου Πρωτομάρτυρα κι Αρχιδιακόνου Στεφάνου, δηλ. την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 κι ώρα 17:30΄, ο Δήμος Σκύδρας θα πραγματοποιήσει στο Πνευματικό του Κέντρο την τελετή επιβράβευσης των μαθητών του Δήμου Σκύδρας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.

Η εκδήλωση αυτή, η οποία συμβολικά πραγματοποιείται σ΄αυτήν την ημερομηνία, και που υλοποιούνταν μέχρι το 2019, δυστυχώς ανεστάλη τις επόμενες δύο χρονιές λόγω των περιοριστικών μέτρων της υγειονομικής κρίσης.

Φέτος, λοιπόν, θα καλυφθεί το κενό αυτό κι έτσι στη συγκεκριμένη τελετή προσκαλούνται μαζί με τους νέους φοιτητές του 2022 και οι φοιτητές των ετών 2000 και 2001.

«Στηρίζουμε τη νεολαία μας, είμαστε περήφανοι για την πρόοδο και τις επιτυχίες τους σ΄όλους τους τομείς».

Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Δήμο Σκύδρας

Στους γιορταστικούς ρυθμούς και στο πνεύμα των Χριστουγέννων και της αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά 2023 κινείται κι αναπνέει ο Δήμος Σκύδρας, όπως όλη χώρα.

Το Δημαρχείο, οι είσοδοι της πόλης, οι κεντρικοί δρόμοι, οι πλατείες, τα καταστήματα, η πεζογέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού, τα μπαλκόνια των σπιτιών έχουν στολιστεί και φωταγωγηθεί συνθέτοντας ένα μαγευτικό σκηνικό.

Η φάτνη, που τοποθετήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας αναπαριστάνοντας τον ενανθρώπιση του Θείου Βρέφους, μας υπενθυμίζει τη Θεία Αποστολή για τη σωτηρία του ανθρώπου.

Το χωριό του Άγιου Βασίλη κι ο μεγάλος παιχνιδόκοσμος στην πλατεία Δημοκρατίας προσελκύουν και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων προσφέροντάς τους γιορτινές λιχουδιές, ποτά, χαρά και ψυχαγωγία.

Τις ημέρες αυτές η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου υποδέχθηκε με τους συνεργάτες της στο Δημαρχείο σχολεία, συλλόγους, τη Φιλαρμονική της 2ας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού που έψαλλαν τα Κάλαντα αλλά και συμπολίτες μας κι επισκέπτες ανταλλάσοντας ευχές για Καλά κι Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία, προκοπή, αλληλεγγύη και ειρήνη για όλον τον κόσμο!

25/12/2022