ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ (ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ & ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ)

2022-04-07

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, είναι η γιορτή της αγάπης, της συγχώρεσης και της αλληλεγγύης.

Είναι η γιορτή που αγκαλιάζει όλους τους πιστούς κι αποκτά την ουσία και το αληθινό της νόημα μέσα από την αποδοχή της δωρεάς του Υψίστου κι από τις πράξεις προσφοράς και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα μοιραστούν, ενόψει της γιορτής του Πάσχα, σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Έτσι, λοιπόν, προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα, συσκευασμένα και μεγάλης διάρκειας, σ΄ όποια ποσότητα έχουν τη δυνατότητα.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από την Παρασκευή 8 Απριλίου έως τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, από τις 10:00΄έως τις 14:00΄, στα εξής σημεία:

1)Σκύδρα: στην είσοδο του Δημαρχείου.

2)Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.

Η δράση υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής - Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας, τηλ.:2381351876. Τον συντονισμό και την ευθύνη έχει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

Η δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας» στηρίζεται στη συνεισφορά και στην υποστήριξη των συμπολιτών μας τους οποίους, εκ των προτέρων, ευχαριστούμε θερμά!

ΣΚΥΔΡΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2 Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Τον Υποστράτηγο Αριστείδη Ηλιόπουλο, νέο Διοικητή της 2 Μηχανοκίνητης (Μ/Κ) Μεραρχίας Πεζικού, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με αιρετούς συνεργάτες της.

Η Δήμαρχος Σκύδρας ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο που τίμησε με την επίσκεψή του το Δήμο και ταυτόχρονα τον συνεχάρη για την προαγωγή του και την ανάληψη της διοίκησης της Μεραρχίας μας.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος παρουσίασε τα ανθρωπογεωγραφικά χαρακτηριστικά, τις δράσεις και τις προοπτικές του Δήμου Σκύδρας, ενημερώνοντας παράλληλα για την εξέλιξη του ζητήματος της επιστροφής μέρους των δύο Στρατοπέδων στην ιδιοκτησία του Δήμου και του αιτήματος της παραχώρησης στο Δήμο Σκύδρας ή της ενοικίασης - με συμβολικό τίμημα - του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σκύδρας κι όχι της μίσθωσής του στην τιμή που έχει ορίσει το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.), αφού πρόκειται για φορείς του δημοσίου και στην ουσία το δημόσιο θα πληρώνει το δημόσιο.

Η Δήμαρχος έδωσε έμφαση στην παρουσίαση των ζητημάτων της αγροτικής οικονομίας, απασχόλησης κι επιχειρηματικότητας που αποτελούν τη βάση ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας κι ευρύτερα. Ακολούθησε συζήτηση.

Ο Υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή και την ενημέρωση και πρόσφερε στη Δήμαρχο το έμβλημα της Μεραρχίας ως αναμνηστικό.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία και συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκύδρας και της 2 Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού.

07-4-2022/12:45