ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ 6η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ

2022-07-22

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Σκύδρας

Συχνό είναι το φαινόμενο των ανακοινώσεων για την επείγουσα συγκέντρωση αίματος, προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν κρίσιμες περιπτώσεις υγείας συμπολιτών και συνανθρώπων μας, επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες ποσότητες.

Το γεγονός αυτό αλλά κι οι αυξανόμενες ανάγκες αίματος, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, καθιστούν άμεση κι αναγκαία την προσφορά αίματος

Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σκύδρας, προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της έλλειψης επαρκών ποσοτήτων αίματος, οργανώνει τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία και καλεί κάθε συμπολίτη και συνάνθρωπό μας να συμμετάσχει σ΄αυτήν την κορυφαία πράξη υγείας κι αλληλοβοήθειας.

Η Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022, από τις 09:00' έως τις 13:00', σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας.

Ας υπογραμμιστεί ότι η αιμοδοσία είναι ωφέλιμη και για τους αιμοδότες, διότι μεταξύ των άλλων, πριν δώσουν αίμα, γίνεται σχετικός ιατρικός έλεγχος της υγείας τους. Επίσης, ενδεχομένως, κάποια στιγμή, στη δύσκολη αυτή κατάσταση της ανάγκης της μετάγγισης αίματος να βρεθούμε όλοι μας.

Αρμόδια για το συντονισμό της δράσης είναι η Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 2381351804 και 6980414242.

Η αιμοδοσία είναι μια σωτήρια πράξη υγείας κι αλληλεγγύης.

Ας ανταποκριθούμε για το καλό όλων μας!

Εγκαίνια νέας πλατείας Σαφράμπολης Σκύδρας

Το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 κι ώρα 20:30΄θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων της νέας πλατείας Σαφράμπολης Σκύδρας.

Μετά τα εγκαίνια θ΄ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από το παραδοσιακό συγκρότημα «Μπρατίμια» με αφορμή και την εκατοστή επέτειο μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ

Ν Ο Μ Ο Σ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή των εγκαινίων της νέας πλατείας Σαφράμπολης Σκύδρας, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022, ώρα 20:30'

Με εκτίμηση

Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου

ΣΚΥΔΡΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ 6η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας 2022

Σ΄εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες διοργάνωσης της 6ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας που για πέντε ημέρες και συγκεκριμένα από την Παρασκευή 19 έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, και μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής διακοπής λόγω της υγειονομικής κρίσης, επανέρχεται δυναμικά για να επιβεβαιώσει ότι ο θεσμός αυτός θα συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό, πολύπλευρο αναπτυξιακό διαπεριφερειακό γεγονός.

Μάλιστα μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από πλευράς εκθετών κι επισκεπτών. Ήδη ο Δήμος Σκύδρας έχει προχωρήσει στην αντίστοιχη προκήρυξη συμμετοχής εκθετών που ορίζει κάθετι που αφορά τη διενέργεια της 6ης Εμποροπανήγυρης.

Έτσι, λοιπόν, τίθενται υπόψη των ενδιαφερομένων εκθετών τα εξής:

Ο κύριος χώρος της Εμποροπανήγυρης παραμένει ο ίδιος, δηλ. αναπτύσσεται από τη συμβολή των οδών 19ης Mαΐου και Μεγάλου Αλεξάνδρου (είσοδος) μέχρι τη συμβολή των οδών 19ης Μαΐου και Μάρκου Μπότσαρη, με δυνατότητες επέκτασης.

Η αίτηση συμμετοχής και τ΄απαραίτητα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους στο Δήμο Σκύδρας από την Τρίτη 19 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη η οποία περιλαμβάνει: το χώρο και το χρόνο, την προθεσμία και τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων, τους δικαιούχους συμμετοχής, τα δικαιολογητικά και την έγκριση συμμετοχής, τα πωλούμενα είδη και τους όρους διάθεσης, το καταβαλλόμενο τέλος, και την αποδοχή όλων των όρων που σχετίζονται με τον κανονισμό λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους ενδιαφερόμενους στο πρωτόκολλο του Δήμου Σκύδρας διά ζώσης, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: muskydra@otenet.gr ή evagelidoue@skydra.gov.gr

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης συμμετοχής εκθετών στην 6η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκύδρας: www.skydra.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στο Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Σκύδρας: Αρμόδιοι και τηλέφωνα επικοινωνίας: Ελένη Ευαγγελίδου 2381351882, Πετρίνα Κολυμπάρη 2381351881, Δημήτρης Πορτοκαλίδης 2381351887.

22/7/2022