ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ & ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ...

2022-02-28

Διακοπή ρεύματος στο Μαυροβούνι Σκύδρας - Τετ.2/3/2022

Ως Δήμος Σκύδρας, με βάση την ενημέρωσή μας από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι στην Κοινότητα Μαυροβουνίου Σκύδρας θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, από τις 08:30΄έως τις 13:30΄, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο.

Εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος θα υπάρχει ανάλογη επίπτωση στην ομαλή υδροδότηση της Κοινότητας.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν εγκαίρως ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Τηλέφωνα Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για πληροφορίες: 2111900500 ή 11500 ή 2381050140.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διανομή καθαριστικών ειδών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και συνεργασίας ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε από την εταιρεία ΕΛΑΪΣ - UNILEVER HELLAS AE ποσότητες με είδη καθαριότητας και υγιεινής της KLINEX.

Πρόκειται για είδη που παρέδωσε στο Δήμο η παραπάνω εταιρεία ως συνέχεια της περσινής ανάλογης προσφοράς της KLINEX σ΄εφαρμογή του προγράμματός της «Καθαροί ζούμε στο Σχολείο».

Τα είδη που παραλήφθηκαν έχουν διανεμηθεί στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, με το συντονισμό και τη συνεργασία της Αντιδημάρχου Παιδείας Ιωάννας Βέργου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αθανάσιου Γίτσα, του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας Θεμιστοκλή Κρητίδη και των Διευθυντών των Σχολείων.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά για την παραπάνω προσφορά που έρχεται να ενισχύσει το συνολικό πρόγραμμα καθαριότητας, υγιεινής κι απολύμανσης που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή με ειδική μέριμνα για τα Σχολεία λόγω και της πανδημίας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΜΕΠΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ''ΚΑΡΑΝΟΥ''

Ο καλός, για τα δεδομένα της εποχής, καιρός και η χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης συνετέλεσαν ώστε να διατηρηθεί η παράδοση και να γιορταστεί αναλόγως το έθιμο της Τσικνοπέμπτης με το καθιερωμένο ψήσιμο κρεάτων και το φαγοπότι.

Στο κλίμα των ημερών η πόλη της Σκύδρας είχε προετοιμαστεί με την ανάλογη αποκριάτικη διακόσμηση και τον στολισμό. Η Τσικνοπέμπτη της 24ης Φεβρουαρίου 2022, λοιπόν, γιορτάστηκε σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα είτε σε υπαίθριες ψησταριές είτε σε ταβέρνες.

Ας σημειωθεί ότι τις απογευματινές - βραδινές ώρες της Τσικνοπέμπτης η ομάδα «Κάρανος» με τους τυμπανιστές της έδωσε το δικό της μοσικοχορευτικό τόνο και ρυθμό στους κεντρικούς, εμπορικούς δρόμους της πόλης της Σκύδρας προσφέροντας ρυθμό και θέαμα, χαρούμενες εικόνες και μουσικές βελτιώνοντας τη διάθεση όλων μας για περισσότερη χαρά, ελπίδα κι αισιοδοξία.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του «Κάρανου» για την ευγενική, ευχάριστη προσφορά του κι εύχεται σ΄όλους καλές απόκριες και χρόνια πολλά με υγεία κι αλληλεγγύη!

28/02/2022