ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ( ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ)

2022-04-20

Τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας μοίρασε ο Δήμος Έδεσσας

Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, λόγω της πανδημίας, του πολέμου και της ακρίβειας, τα νοικοκυριά της χώρας μας δοκιμάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Κάποιοι όμως συμπολίτες μας πραγματικά υποφέρουν και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μη μπορώντας να εξασφαλίσουν ούτε τα βασικά για τη διαβίωσή τους.

Ο Δήμος Έδεσσας προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας, με την εποπτεία των αντιδημάρχων κ. Κώστα Λαμπρόπουλου και κας Μαρούλας Βλάχου Κατσάρα, μοίρασαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες, με ευχές για την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, που είναι η κατεξοχήν γιορτή της Αγάπης και της Αλληλεγγύης.

Εκδήλωση για το μέλλον της γεωργίας

Ο Δήμος Έδεσσας, σε συνεργασία με το Perrotis College και τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν εκδήλωση για το μέλλον της γεωργίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, στις 10:00 π.μ.

Ο μετασχηματισμός του αγροτικού τομέα, οι τρόποι για τη σύγχρονη διαχείριση παραγωγής με χρήση τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας, αλλά και οι αειφόρες καλλιεργητικές πρακτικές, θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών. 

20-4-2022/13:05