ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ...

2021-05-25

Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου

Συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Πρασίνου & Ανακύκλωσης, του Δήμου Αλμωπίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου. Τα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουν να εργάζονται με ετοιμότητα και συνέπεια, σε όλες τις Κοινότητες ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου οπότε και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης πρασίνου στα κοιμητήρια των Κοινοτήτων Αλώρου, Δωροθέας, Γαρεφείου, Φιλώτειας, Αριδαίας - Υδραίας , Ίδας, Μεγαπλατάνου και Πολυκάρπης, συνεχίζοντας καθημερινά και στις υπόλοιπες κοινότητες. Παράλληλα, υλοποιούνται καθαρισμοί και εργασίες ελαιοχρωματισμών σε παιδικές χαρές και πάρκα στις Κοινότητες Αψάλου, Αριδαίας, Πολυκάρπης και Προμάχων.

Εργασίες ελαιοχρωματισμού πραγματοποιήθηκαν στις Κοινότητες Χρύσας - Τσάκων - Ροδωνιάς, Φιλώτειας, Θεοδωρακείου και Ριζοχωρίου.

Στις κοινότητες Λουτρακίου, Φούστανης, Φιλώτειας και Προδρόμου - Νερόμυλων, έγινε συντήρηση και επισκευή τσιμενταυλάκων.

Τέλος, συνεχίζεται καθημερινά η συντήρηση πρασίνου σε όλες τις Κοινότητες.

Συμβάλλουμε όλοι στην προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρότερο!

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ

Απολύμανση Εργοταξίου Δήμου Αλμωπίας

Το Σάββατο 22 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε πλήρης απολύμανση του Εργοταξίου Δήμου Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκαν όλα τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου, καθώς και οι κτηριακές εγκαταστάσεις και οι κοινόχρηστοι χώροι, διασφαλίζοντας έτσι την υγεία του προσωπικού του Εργοταξίου, αλλά και την ασφάλεια των Δημοτών.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Διεξαγωγή διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου»

Γιορτάζουμε στην Αλμωπία την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, η οποία καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 2018, με στόχο την ανάπτυξη μιας κουλτούρας ποδηλασίας στην κοινωνία και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Στα πλαίσια του εορτασμού, διοργανώνουμε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα το ποδήλατο, η οποία ζωγραφιά θα συνοδεύεται από ένα ''μότο'', για τα οφέλη του ποδήλατου στη ζωή μας και απευθύνεται σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου.

Οι ζωγραφιές μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 1η Ιουνίου και ώρα 12:00μ. στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας (δίπλα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο).

Οι καλύτερες ζωγραφιές θα δημοσιευτούν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Αλμωπίας. Οι τρεις καλύτερες ζωγραφιές θα βραβευθούν με ένα ποδήλατο.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ημέρα αφιερωμένη στο ποδήλατο!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

25-5-2021/17:02