ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ…

2022-06-17

ΣΚΥΔΡΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ!!-ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

Ενώπιον της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου ορκίστηκε η νέα Δημοτική Σύμβουλος Κυριακή Τσιφλίδου. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την παραίτηση του Αναστάσιου Αδαμίδη από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου - Αντιδημάρχου Οικονομικών κι από το γεγονός ότι η πρώτη αναπληρωματική, από τις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου 2019, Σοφία Σαμαρτζίδου εκλέχτηκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης.

Η Δήμαρχος ευχαριστεί τον κ. Αδαμίδη για τη συνεργασία τους κι ορίζει ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών την Κυριακή Τσιφλίδου.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022, με την παρουσία της Πρακτικογράφου/Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας Νικολίτσας Κολοβού.

Η κ. Τσιφλίδου ενημερώθηκε σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών του Δήμου.

Η Δήμαρχος πρόσφερε στη νέα Δημοτική Σύμβουλο ένα αντίτυπο του βιβλίου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ - Ήτοι Λόγος Περί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ.

Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχές για υγεία κι αποτελεσματική συνεργασία.

Πρόσκληση στην εκδήλωση των Γυμνασίων - Λυκείων του Δήμου Σκύδρας για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Με αφορμή την επέτειο μνήμης για τα εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μαθητές κι εκπαιδευτικοί των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση και την υλοποίηση της πρωτοβουλίας που έχει τον τίτλο «Μικρασία 1922 - 2022:Αλησμόνητες Πατρίδες - Ζωντανές Μνήμες».

Η παρουσίαση θα γίνει στο θέατρο Μαυροβουνίου, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, με ώρα έναρξης 20:30΄.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκύδρας και πραγματοποιείται από τα Γυμνάσια: Καλής, Πετριάς και Σκύδρας, τα Λύκεια: Καλής και Σκύδρας και την πολύτιμη στήριξη των Συλλόγων Γονέων - Κηδεμόνων και τοπικών επιχειρήσεων.

Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και να τιμήσουμε όλοι μας τη συλλογική αυτή δουλειά και το έργο της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και μέσω αυτής να τιμήσουμε την ιστορική μας μνήμη.

Διακοπή ρεύματος σε οικισμούς του Δήμου Σκύδρας την Τρ. 21/6/2022

Ως Δήμος Σκύδρας, με βάση την ενημέρωσή μας από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι στους παρακάτω οικισμούς του Δήμου Σκύδρας: Μαυροβούνι, Δάφνη, Καλλίπολη, Σανδάλι θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, από τις 13:00΄έως τις 14:30΄, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο.

Εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος θα υπάρχει ανάλογη επίπτωση στην ομαλή υδροδότηση των οικισμών.

Για τους λόγους αυτούς παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν εγκαίρως ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Τηλέφωνα Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για πληροφορίες: 2111900500 ή 11500 ή 2381050140.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

17/6/2022