ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ SECURITY ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ!! 

2021-08-19

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα χθες τα ξημερώματα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας-Ημαθίας.

Ειδικότερα, αναίτια και απρόκλητη επίθεση από τρεις ημεδαπούς δέχθηκε ο άντρας της υπηρεσίας ασφαλείας security του κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας τα ξημερώματα της Τετάρτης 18/8,με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Το περιστατικό συνέβη χθες 18/8/2021 τα ξημερώματα, όταν τρεις νεαροί που επισκέφτηκαν το κέντρο υγείας με αφορμή του προβλήματος στο χέρι ενός εξ αυτών και ενώ ο έχων το πρόβλημα βρισκόταν στο θάλαμο εξετάσεων οι δύο φίλοι του - συνοδοί του επικαλούμενοι πλημμελή συμπεριφορά των ανθρώπων του κέντρου υγείας προς συγγενικό τους πρόσωπο, επιτέθηκαν στον φύλακα (σύμφωνα με τα λεγόμενα του) λέγοντάς του "ότι τώρα Θα τα πληρώσεις εσύ".

Ο φύλακας προσπάθησε να αμυνθεί. Στο επεισόδιο παρενέβη και ο έχων το πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα από τα χτυπήματα των τριών να τραυματιστεί ο φύλακας και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βέροιας όπου και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει νοσηλευόμενος, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Φεύγοντας οι τρεις άνδρες πήραν και το πορτοφόλι από τον φύλακα.

Σύμφωνα πάντοτε με μαρτυρίες οι τρεις που επιτέθηκαν στον φύλακα είναι από την Αλεξάνδρεια και διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Στο χώρο του κέντρου υγείας μετά από λίγη ώρα κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας, πλην όμως οι δράστες είχανε φύγει. Έρευνα πραγματοποιείται για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.

Όπως μας έχει καταγγελθεί παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν τακτικά στο χώρο του κέντρου υγείας και επιτέλους η αστυνομία σε συνεργασία με την δημοτική αρχή και τις υγειονομικές αρχές να πάρουν μέτρα προστασίας των ανθρώπων που εργάζονται στο κέντρο υγείας αλλά και όσων επισκέπτονται αυτό.

Με πληροφορίες από avena.gr

19-8-2021/08:45