ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ!!

2022-08-03

ΣΧΟΛΙΟ 1

Δεκαεπτάχρονοι από το Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας και προσπάθησαν να τους αρπάξουν τον οπλισμό τους!

Οι αστυνομικοί, άνδρας και γυναίκα, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αθηνών, στάθμευσαν τις μοτοσικλέτες τους στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Κουμουνδούρου. Τότε τους προσέγγισαν οι δράστες και τους ρώτησαν απειλητικά, τί θέλουν στη περιοχή!

Οι αστυνομικοί τους είπαν την ιδιότητά τους, γεγονός που εξόργισε τους ανήλικους, και τους απάντησαν «και που είστε αστυνομία, τί θέλετε εδώ».

Ο 17χρονος Μ. Α ξαφνικά επιτέθηκε στον 30χρονο αστυνομικό και προσπάθησε να του αρπάξει το όπλο του. Ο αστυνομικός αντέδρασε, απέτρεψε να του πάρει το πιστόλι, και πάνω στη συμπλοκή έπεσαν στο έδαφος.

Ο δεύτερος ανήλικος άρχισε να χτυπά με κλωτσιές στο κεφάλι τον πεσμένο αστυνομικό. Η συνάδελφός του, με την συνδρομή διερχόμενου αστυνομικού εκτός υπηρεσίες, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δράστες, αλλά δέχτηκαν και οι ίδιοι επίθεση.

Μετά από ολιγόλεπτη μάχη σώμα με σώμα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους 17χρονους από το Αφγανιστάν.

Μία άνευ προηγουμένου εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα «βαραίνει» τη χώρα μας, καθώς εκτός από τις πολλαπλές ενδοοικογενειακές δολοφονίες, οι αλλοδαποί σπέρνουν τον φόβο, αφού όπου βρεθούν βιάζουν, κακοποιούν αλλά και δολοφονούν!

Πηγή:Makeleio.gr

03/8/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-08-03 19:25

Μήνυμα: Αυτά και χειρότερα θά γίνονται όταν φέρνεις αυτούς τους λαθρομετανάστες κι ας έρθει κάποιος νά μού πει κάτι άλλο, αυτές οι μ.κ.ο. πού τούς φέρνουν εδώ θά έχουμε μεγάλο πρόβλημα, τίς προάλλες ένα περιστατικό στο Κιλκίς με έναν 23 χρονο νεκρό πάλι δράστες Αφγανοί καί Πακιστανοί,μπωρει κάποιος νά μας πει αυτοί τί δουλειά έχουν εδώ στήν Ελλάδα, είναι Πέμπτη φάλαγγα διώξτε τους, Κούλη αυτούς θέλεις νά έχεις για την υπογεννητικότητα??????????????