ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Τις επόμενες κινήσεις τους καθόρισαν κατά τη χθεσινή Παρασκευή 02/02/2024 συγκέντρωση οι αγρότες της Αλμωπίας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, όπου δυστυχώς ο αριθμός των συμμετεχόντων αγροτών, δεν ήταν ικανοποιητικός!!, ενώ παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στεφανίδης Γιάννης. (ΔΕΣ και ΕΔΩ).
Όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας, σήμερα Σάββατο είναι προγραμματισμένη η κάθοδος τους στη Θεσσαλονίκη στην έκθεση ΑΓΡΟΤΙΚΑ. Στη συνέχεια την Δευτέρα θα προβούν σε συμβολικό αποκλεισμό του κτηρίου της Π.Ε Πέλλας στην πόλη της Έδεσσας και στις επόμενες ημέρες στον συμβολικό αποκλεισμό του Δημαρχείου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).
Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι σε κάποια χωριά οι αγρότες έχουν στήσει δικά τους μπλόκα με λίγα τρακτέρ, χωρίς να συμμετέχουν στο μεγάλο μπλόκο της Αριδαίας!!
Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο & φώτο, πατώντας ΚΛΙΚ δεξιά και αριστερά στα βελάκια τις φώτο...
03/02/2024