ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ… ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΡΟΥΝΕΣ!!

2022-11-19

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Η γυναίκα βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στην κουζίνα και μαγείρευε, όταν άρχισε να μαλώνει με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr, ξαφνικά πήρε σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, κουτάλες και πιρούνες και τα έστρεψε προς τον σύζυγό της!

Τότε ο άνδρας, όπως είπε, για να αμυνθεί, τής έριξε γροθιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εμφανιστεί στο αυτόφωρο με μαυρισμένο μάτι. Το σκηνικό έγινε στην πόλη του Βόλου, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους, ηλικίας 5 και 11 ετών και όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο σπίτι για να τους συλλάβουν, στο περιπολικό μπήκαν και τα δύο παιδιά, που παρέλαβε αργότερα η γιαγιά τους, γιατί οι δύο κατηγορούμενοι έμειναν κρατούμενοι.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε την Παρασκευή στα Δικαστήρια, ωστόσο έλαβε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί ο συνήγορος για τη δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον όρο ο άνδρας να μην πλησιάσει την οικογενειακή εστία και θα δικαστούν τη Δευτέρα.

19/11/2022