ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-06

Άγρια κόντρα on air ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Τσίπρα με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο OPEN, θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Τσίπρα σχετικά με τα όσα ανέφερε για χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα και θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ο Γιώργος Τσίπρας επέμεινε στις θέσεις του επικαλούμενος την έρευνα της Δικαιοσύνης με τον υπουργό Ανάπτυξης να του απαντά ότι ήταν το πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα που τον έκρινε αθώο για την υπόθεση αυτή.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε τότε: «Λέτε ψέματα. Δεν απεφάνθη η Δικαιοσύνη γι' αυτό. Δεν ξέρει από πού προέρχονται τα χρήματα. Την αλήθεια να πείτε. Σας εύχομαι να βγείτε καθαρός, αλλά την αλήθεια να λέτε».

Η επιμονή του Γιώργου Τσίπρα με επίκληση της απόφασης αρχειοθέτησης έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη να μιλήσει για βλακώδες επιχείρημα επικαλούμενος την ίδια απόφαση και συγκεκριμένα τη σελίδα 55 όπου αναφέρονται τα περί αδιευκρίνιστου ποσού το οποίο όμως στις επόμενες σελίδες της έρευνας αναφέρεται συγκεκριμένα ότι κατόπιν ελέγχου από εγκληματολόγο δεν προκύπτει ότι τα ποσά αυτά προέρχονται από ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δε λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

Κλείνοντας το τηλέφωνο ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε «γελοίο» τον Γιώργο Τσίπρα με τον δεύτερο να του απαντά «είσαι 100% και ένοχος είσαι. Που θα με πεις γελοίο, δεν ντρέπεσαι λίγο».

06/6/2022