ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΣΑΣΚΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΕΞ

2023-11-18

Μια δασκάλα σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ και μητέρα δύο παιδιών συνελήφθη την Τετάρτη επειδή πίεσε έναν έφηβο μαθητή να κάνουν σεξ και του έστελνε γυμνές φωτογραφίες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

H Ρίγκαν Άντερσον, 27 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε 17χρονο, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που επικαλείται το WCSC.

Οργισμένη η μητέρα του 17χρονου

Η μητέρα του παιδιού την κατακεραύνωσε. «Μια προπονήτρια, δασκάλα και φίλη που έκανε κατάχρηση της εμπιστοσύνης μας και παραβίασε τον όρκο της ως εκπαιδευτικός. Έχει καταστρέψει τη ζωή του γιου μας», είπε κατά τη διάρκεια της ακρόασης της Πέμπτης στο δικαστήριο.

«Θα έπρεπε να είναι 100% συγκεντρωμένος στο να είναι ένα χαρούμενο παιδί που διασκεδάζει και παίζει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό το αρπακτικό του έκλεψε αυτή την δυνατότητα. Κανένας νέος ή αθλητής δεν είναι ασφαλής στην κοινότητά μας εάν αυτή η γυναίκα είναι ελεύθερη».

Η δασκάλα της Ακαδημίας Χόλι Χιλ φέρεται να άρχισε να κακοποιεί τον 17χρονο τον Οκτώβριο

Οι γυμνές φωτογραφίες και οι φήμες στο σχολείο

Η πρώτη επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα σε μια ιδιωτική κατοικία στο Χόλι Χιλ, μια μικρή πόλη 50 μίλια βόρεια του Τσάρλεστον, ακολουθούμενη από μια δεύτερη στο πάρκινγκ ενός καταστήματος Pizza Hut στην κοντινή πόλη Santee.

Η Άντερσον φέρεται επίσης να έστειλε στον έφηβο γυμνές φωτογραφίες στο Snapchat, ισχυρίστηκε η μητέρα του.

Οι φήμες για όσα συνέβαιναν κυκλοφόρησαν γρήγορα στην Ακαδημία Χόλι Χιλ, ένα ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο. Οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με την αστυνομία στις 8 Νοεμβρίου.

«Η Ακαδημία ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα για καταγγελίες σχετικά με την ακατάλληλη σχέση μεταξύ ενός μέλους του προσωπικού και ενός μαθητή. Η διοίκηση επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές επιβολής του νόμου και συνεχίζει να συνεργάζεται μαζί τους καθώς διερευνούν τις καταγγελίες», έγραψε ο διευθυντής του σχολείου Brandy Mullennax σε μια επιστολή που έστειλε στους γονείς.

Η Άντερσον απολύθηκε αμέσως. Στη σελίδα της στο Linkedin, η ίδια περιέγραφε τον εαυτό της ως «πολύ παθιασμένη με τα παιδιά».

«Αυτή τη στιγμή είμαι μια μαμά που μένω στο σπίτι και αναζητώ κάποιες ευκαιρίες για εργασία από το σπίτι για να στηρίξω την οικογένειά μου και εμένα», αναφέρει το βιογραφικό της.

Το δικαστήριο όρισε την εγγύηση της Άντερσον στα 2.500 δολάρια και διέταξε να φορά GPS monitor. Της απαγορεύτηκε επίσης να έχει επαφή με το αγόρι που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά και την οικογένειά του.

18/11/2023