''ΜΕΡΑΚΛΗΣ'' 61ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ… ΤΡΙΟ!!

2021-11-24

Θύμα δύο νεαρών γυναικών καταγγέλλει πως έπεσε ένας 61χρονος από την Λάρισα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία", ο 61χρονος κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. πως κατά τη διάρκεια «ερωτικών περιπτύξεων» οι δύο γυναίκες του αφαίρεσαν από τον λαιμό μία χρυσή καδένα και στη θέση της, τοποθέτησαν μια... επίχρυση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε νωρίς το βράδυ της Κυριακής όταν ο 61χρονος συνοδευόμενος από τις δύο γυναίκες που είναι υπήκοοι Ρουμανίας και ηλικίας 22 και 23 ετών, μετέβη με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Μεζούρλου κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου (AEL FC ARENA).

Όταν ο ίδιος αντιλήφθηκε τι συνέβη, οι δύο γυναίκες τράπηκαν σε φυγή έχοντας ωστόσο στα χέρια τους τη χρυσή αλυσίδα και τον σταυρό, η αξία των οποίων, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ. Από την Υπο­διεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο γυναικών, οι οποίες και αναζητούνται ενώ ως πειστήριο της κλοπής κατασχέθηκε η επίχρυση αλυσίδα.

*Φώτο αρχείου

24-11-2021/09:11