4.922 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ''ΝΙΚΗΣ'' ΣΑΜΑΡΑ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΔΗ ΑΝΕΣΤΗ...

2024-06-10

Ένα 24ωρο μετά το πέρας ενός επιτυχημένου εκλογικού αγώνα

4.922 ψήφους,

8,19% ΝΙΚΗ στη ΠΕΛΛΑ,

+14,55% από τις εκλογές του 2023

4,37% ΝΙΚΗ στη χώρα και

29ος στη κατάταξη της ΝΙΚΗ στην επικράτεια 

τα συναισθήματα εξαιρετικά ευχάριστα και γεμάτα Ελπίδα γιατο μέλλον!

Η εμπειρία, οι γνωριμίες, η γόνιμη επικοινωνία με ανταλλαγή απόψεων, θέσεων και ιδεών με τους συμπολίτες μου είναι αυτά που εκτός το ότι με γέμισαν με ανεξίτηλη χαρά θα είναι αυτά που θα μου λείψουν περισσότερο από όλα!

Τα δεκάδες μηνύματα και τηλέφωνα που δέχθηκα και ακόμη δέχομαι, επιβεβαιώνουν την πρόθεσή μου να συνεχίσω τον αγώνα μου για τα ιδανικά του τόπου μου, των ανθρώπων της και γενικά της Πατρίδας μου.

Οι 4.922 ψήφοι που έλαβα είναι στην κυριολεξία ψήφοι αγνού αγώνα και Αγάπης. Ψήφοι μιας μεγάλης αγκαλιάς που αλήθεια όμως, δεν φτάνει σε μέγεθος αυτής της Οικογένειάς μου και των 4ων παιδιών μου που τους Αγαπώ στο μέγιστο και τους ευχαριστώ πολύ για όλη την στήριξη σε όλο αυτό το ταξίδι του προεκλογικού αγώνα.

Οι θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλες και σε όλους σας είναι δεδομένες και να γνωρίζετε ότι όποια και να είναι από εδώ και πέρα η προσωπική μου εξέλιξη, δεν πρόκειται να ξεχάσω κανέναν σας.

Μια θερμή παράκληση όμως! Θα ήθελα και εσείς από τη μεριά σας να απαιτήσετε πράγματα από εμένα ώστε σε αυτόν τον αγώνα αφύπνισης των συνελλήνων, να είμαστε συνεργοί όλοι μαζί!

Ο Αγώνας από σήμερα ξεκινά πιο αποφασιστικός από ποτέ διότι η Ευρώπη άλλαξε και αυτή η αλλαγή θα έρθει σύντομα και στη χώρα μας. Αυτό ευελπιστούμε με τη Χάρη του Κυρίου μας να συμβεί το συντομότερο δυνατόν ώστε όλη η Ευρώπη να βρει τον βηματισμό της προς όφελος των πολιτών της και όχι μόνον των πολυεθνικών εταιρειών της!

Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και σε όλους σας τόσο για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο κίνημά μας όσο και στο πρόσωπό μου.

Σας Αγαπώ!

Ο π. υποψ. Ευρωβουλευτής ΝΙΚΗ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ  

10/6/2024