ifonitispellas.gr-Δήμος Έδεσσας

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Συνελήφθη χθες (17 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλικράτειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Έδεσσας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών, για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης...

Συνελήφθη χθες (13 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Σε δήλωσή σας σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα σχετικά με την αθωωτική απόφαση για το αδίκημα της απιστίας που εκδόθηκε για τον πρώην δήμαρχο κ. Σόντρα, διαβεβαιώσατε κ. Γιάννου ότι το έλλειμμα των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι πραγματικό, δηλαδή τα λεφτά λείπουν από το ταμείο του Δήμου και τα λεφτά δεν είναι λίγα, είναι πολλά.

Συνεχίζουν δυστυχώς να απογοητεύουν τους λιγοστούς επισκέπτες οι Καταρράκτες της πρωτεύουσας της Πέλλας, αφού λόγω των συνεχιζόμενων ακόμη!! εργασιών στον Εδεσσαίο ποταμό, αυτοί είναι στεγνοί από νερά. Αν και πέρασε αρκετός καιρός και ήδη διανύουμε τον Χειμώνα, τα έργα δυστυχώς ακόμη δεν περατώθηκαν, παρά τις αντίθετες εξαγγελίες των αρμοδίων.

Συνεδρίασε, υβριδικά, σήμερα Τετάρτη 01/12/2021 πρωινές ώρες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Έδεσσας, δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα στο γραφείο του Δημάρχου, με τη συμμετοχή μόνο όσων πληρούσαν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Στις 24 Νοεμβρίου είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στην πόλη της Έδεσσας,μέλη της Ένωσής μας από την Αμμόχωστο της Κύπρου, με επικεφαλής τον πρόεδρο και μέλος του ΔΣ του Εθνικού Τμήματος της Κύπρου, κ. Δημητρίου Γεώργιο,εν ενεργεία αστυνομικό της τροχαίας, εξειδικευμένο σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής-οδικής ασφάλειας.

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 30-11-2021, η Δ.Ο.Υ. ΕΔΕΣΣΑΣ θα διενεργήσει περιορισμένο αριθμό συναλλαγών, λόγω της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. των Ν. Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την αθώωση, ελλείψει δόλου, του πρώην Δημάρχου, κ. Γιάννη Σόντρα, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της απιστίας, ένα αμιγώς οικονομικό έγκλημα. Μίας δίκης που πραγματοποιήθηκε χωρίς δύο από τους βασικούς συντελεστές της, τον ταμία που δυστυχώς δεν είναι πια...

Η διαμαρτυρία μας αφορά στη «μεταφορά» της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και στη συνεχιζόμενη υποβάθμισή του. Η Υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό- Η στοιχειώδης περίθαλψη, ακόμα και σε εποχές κρίσης, θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη.- Η Απαξίωση, η Αδικία και η Αδιαφορία δεν γίνεται να περνάνε απαρατήρητες.