ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δείτε συγκεντρωτικά την ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2021 , ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας και νυν επικεφαλής του συνδυασμού ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ'' Μπίνος Δημήτρης, από την οποία ελπίζουμε να βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και κάποιοι να έγιναν σοφότεροι.

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθείστε και δείτε συγκεντρωτικά την αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'' του Δήμου Αλμωπίας , Προκοπίδης Ευάγγελος ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας. 

ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθείστε και δείτε συγκεντρωτικά την αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr και στον διαχειριστή της Θεοδωρίδη Σάκη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας και Πρόεδρος της Β΄/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής στον ομώνυμο Δήμο, Βέσκος Δημήτρης, ο οποίος μίλησε για όλα και για όλους απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας.