Ζωή και Ραχήλ, μαινόμενες κατά Τσίπρα, με βαριές εκφράσεις!

Χειμαρρώδης ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα και για άλλη μια φορά… κάρφωσε τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την "ομάδα Μαξίμου". "Είμαι πρώτη και επικεφαλής(σ. σ στην Α' Αθήνας) γιατί η ΛΑΕΝ σεβάστηκε τη λαϊκή εντολή και τοποθετήθηκαν όλοι με τη σειρά που είχαν εκλεγεί. Αυτό δεν το είδαμε με την ομάδα Μαξίμου, που τοποθετήθηκαν οι δοτοί", είπε η Πρόεδρος της Βουλής, επιστρέφοντας τα πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον της.

 Μιλώντας στο ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά" ανέβασε το πολιτικό θερμόμετρο, αφού όπως υπογράμμισε:  "Το κόμμα που με πρότεινε (σσ για πρόεδρο της Βουλής)  δεν υπάρχει πια. Το διέλυσε ο κ. Τσίπρας, παραβιάστηκαν όλες οι αποφάσεις, παραιτήθηκε ο γραμματέας του κόμματος και παρακάμφθηκαν όλες οι διαδικασίες". Μάλιστα, δεν δίστασε να εκτιμήσει πως αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, "θα είναι μια αποθέωση εξαπάτησης του λαού" και παρότρυνε τον πρώην πρωθυπουργό να βγει ανοιχτά και επωνύμως να απαντήσει σ' αυτά που δεν έχει απαντήσει. 

Δέσμευση μας ήταν τα δίκια του λάου
Μιλώντας για την υπογραφή του Μνημονίου από τον πρώην πρωθυπουργό και για το πώς έφτασε σ' αυτή την απόφαση, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε: "εγώ δεν αντελήφθην ποτέ , μέχρι να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η δική  μας δέσμευση δεν ήταν για τα δίκια και το συμφέρον του λαού μας. Ότι δεν είναι προς το συμφέρον του λαού να αντιταχθεί σε μια αντιδημοκρατική συνθήκη" και πηγαίνοντας ένα βήμα πιο κάτω εκτίμησε πως όλα αυτά θυμίζουν " το γύψο του Παπαδόπουλου να λέει κάποιος ότι αυτά είναι για το καλό μας".
Η Ραχήλ «ξεσπαθώνει» κατά του Τσίπρα: «Στείλτε τους στα τσακίδια»
«Στείλτε τους στα τσακίδια» είναι η προτροπή της υποψήφιας βουλευτή Αττικής με τη Λαϊκή Ενότητα, κυρίας Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή για το ξέσπασμα της κυρίας Ραχήλ είναι τα προβλήματα και οι ελλείψεις, που παρατηρούνται στα σχολεία κατά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

 

Επικοινωνία