ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ''ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ''

''Οκτώ αδέρφια ζωσμένα με εκρηκτικά και οπλισμένα, στοχοποίησαν περιοχές στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας που είχαν επιλεγεί πριν τις επιθέσεις. Το Stade de France, κατά την διάρκεια ενός αγώνα κόντρα στη Γερμανία, στον οποίο αυτός ο ηλίθιος Φρανσουά Ολάντ παρευρισκόταν. Το Μπατακλάν, όπου εκατοντάδες ειδωλολάτρες ήταν μαζί σε ένα πάρτυ ανωμαλίας, καθώς επίσης και άλλοι στόχοι στο δέκατο, το ενδέκατο και το δέκατο όγδοο διαμέρισμα του Παρισιού.

Η Γαλλία και αυτοί που ακολουθούν τα χνάρια της πρέπει να ξέρουν ότι είναι οι κύριοι στόχοι του Ισλαμικού Κράτους", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανατριχιαστική επιστολή του Ισλαμικού κράτους. Ένα ακόμη μανιφέστο μίσους από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, που με ένα ηχητικό μήνυμα ανέλαβαν και επίσημα την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Ένα μακελειό που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 128 αθώους. Οι περιοχές όπου έγιναν στόχοι είχαν μελετηθεί προσεκτικά, αναφέρουν οι τζιχαντιστές στο μήνυμα μίσους.

Κάτι που δείχνει πως το Ισλαμικό Κράτος προετοίμαζε εδώ και καιρό το νέο λουτρό αίματος στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και οι γαλλικές αρχές δεν είχαν καταλάβει το παραμικρό, αφήνοντας τους Γάλλους πολίτες έρμαιο στα σχέδια των τρομοκρατών. Οι επιθέσεις σχεδιάστηκαν για να δείξουν ότι η Γαλλία θα παραμείνει ένας κορυφαίος στόχος όσο συνεχίζει τις πολιτικές της. Το Ισλαμικό Κράτος προσθέτει πως η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ήταν επίσης μια απάντηση στις ύβρεις σε βάρος του Προφήτη του Ισλάμ και στις αεροπορικές επιδρομές σε εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Παρίσι με επίσημη δήλωσή της.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η οργάνωση αναφέρει πως καμικάζι μαχητές της ζωσμένοι με εκρηκτικά και κρατώντας αυτόματα όπλα πραγματοποίησαν τις επιθέσεις σε διάφορες τοποθεσίες στην καρδιά της πρωτεύουσας οι οποίες είχαν μελετηθεί προσεκτικά. Οκτώ αδελφοί, που έφεραν ζώνες με εκρηκτικά και ήταν οπλισμένοι με επιθετικά τουφέκια, έβαλαν στόχο τοποθεσίες που είχαν επιλεγεί επιμελώς στην καρδιά του Παρισιού, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η τζιχαντιστική οργάνωση προσθέτει πως οι επιθέσεις σχεδιάστηκαν για να δείξουν ότι η Γαλλία θα παραμείνει ένας κορυφαίος στόχος όσο συνεχίζει τις πολιτικές της.

Το Ισλαμικό Κράτος προσθέτει πως οι επιθέσεις ήταν επίσης μια απάντηση στις ύβρεις σε βάρος του Προφήτη του ισλάμ και στις αεροπορικές επιδρομές σε εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος. Μια ημέρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι, το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο δεν έχει ημερομηνία εγγραφής και στο οποίο η τζιχαντιστική οργάνωση προτρέπει τους μουσουλμάνους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Συρία να κάνουν ιερό πόλεμο και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στη Γαλλία! Δείτε την επίσημη ανακοίνωση... του μίσους.

Στη δήλωσή τους οι τζιχαντιστές καλούν σε επιθέσεις για να απαντήσουν στις προσβολές κατά του προφήτη Μωάμεθ καθώς και στις αεροπορικές επιθέσεις της Γαλλίας σε περιοχές του Ισλαμικού Κράτους. "Τόλμησαν να προσβάλουν τον προφήτη μας με το να καυχηθούν πως μάχονται το Ισλάμ στη Γαλλία και χτυπούν τους μουσουλμάνους στο χαλιφάτο με τα αεροπλάνα τους, κάτι το οποίο δεν τους βοήθησε με κανένα τρόπο στους βρωμερούς δρόμους του Παρισιού. Αυτή η επίθεση είναι μόνο η αρχή μιας καταιγίδας και μια προειδοποίηση σε εκείνους που θέλουν να πάρουν ένα μάθημα", αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

"Έχετε πάρει εντολή να πολεμήσετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε --τί περιμένετε λοιπόν; Υπάρχουν όπλα και αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα και στόχοι που μπορούν να πληγούν", δηλώνει ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στο βίντεο που προαναφέραμε, ενώ βρίσκεται περιτριγυρισμένος από άλλους μαχητές. "Υπάρχουν όλα τα δηλητήρια, επομένως δηλητηριάστε το νερό και το φαγητό τουλάχιστον ενός από τους εχθρούς του Αλλάχ", προσθέτει ο ίδιος.

 

Επικοινωνία