ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ...

Με ευχές, παρατηρήσεις, συμβουλές αλλά και δικαιολογημένα μάλλον παράπονα, τοποθετήθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πασόης Δημήτρης, κατά τη συζήτηση του 10ου θέματος  που αφορούσε την αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, και ύστερα από τις ευχές του προς τον απερχόμενο και νυν Πρόεδρο της παραπάνω επιχείρησης, παρατήρησε την εσφαλμένη και εκ του πονηρού όπως ανέφερε, διατύπωση του 10ου θέματος στην πρόσκληση, καθόσον αναφέρει μόνο αντικατάσταση και όχι ορισμό μέλους. Μάλλον κάτι παραπάνω θα γνωρίζει!.

Συνεχίζοντας, και απευθυνόμενος στον απερχόμενο Πρόεδρο Κετικίδη Γιάννη, συμβούλεψε αυτόν  να αφήσει στην άκρη την πολιτική θρασύτητα  και αλαζονεία που είχε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ.  Μάλιστα εξέφρασε και το δικαιολογημένο μάλλον παράπονό του, για τη μη αναφορά  στη συμβολή των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών στην υλοποίηση του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας.

Την απορία του δε εξέφρασε, μετά τις ευχές του, και ο Ασβεστόπουλος Δημήτρης για τις αντικαταστάσεις στις ΔΕΥΑ και ΔΗΚΕΑ, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ''Αφού ήταν πετυχημένοι, σύμφωνα  με τα λεγόμενα του Δημάρχου, ο οποίος  το διακηρύττει σε κάθε ευκαιρία ,γιατί τότε τους αντικατέστησε’’!

Την ίδια δε απορία και ερώτημα, εξέφρασε και ο Χουρσόγλου Χρήστος, αναρωτώμενος μήπως η αντικατάσταση αυτή έγινε  επειδή κουράστηκαν!! παρά το νεαρό της ηλικίας των, προχωρώντας δε και ένα βήμα παραπάνω και απευθυνόμενος στον Δήμαρχο, τον ρώτησε αν είναι αυτός ο λόγος (κούραση) γιατί  ο ίδιος που  κατέχει δύο θέσεις...

... (Δήμαρχος και Πρόεδρος της επιχείρησης Λουτρών –Λουτρακίου) παρά του ότι έχει τα διπλά χρόνια ηλικιακά, από τους ανωτέρω Προέδρους, τις κρατά  ακόμη ; Απαντώντας ο Δήμαρχος, υποστήριξε ότι τοποθέτησε τον Κετικίδη λόγω του ότι είναι μηχανικός,  μπλέκοντας το εγκώμιο και αναφερόμενος για μία ακόμη φορά  στις ικανότητές και των δύο Προέδρων.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία