Τι είναι αυτό!Δεν θα το πιστεύεις!

Ξεκίνησε το καυτό πάρτι στα σύγχρονα «Σόδομα και Γόμορρα» Επίσημα, την Κυριακή ξεκίνησε το φεστιβάλ «Burning Man», με χιλιάδες κόσμου να αναμένεται να σπεύσουν στην «playa», όπως λέγεται η έκταση στην έρημο όπου διοργανώνεται το πάρτι. Ενώ οι περισσότεροι θαμώνες του πάρτι βρίσκονται καθ' οδό, ήδη κάποιοι έχουν στρατοπεδεύσει στην έρημο και περιμένουν να αρχίσουν τα event. Μάλιστα όσοι λαμβάνουν μέρος πρώτη φορά, ονομάζονται "παρθένοι" και τους ζητείται να φορούν μία ειδική ζώνη κατά την είσοδό τους στο φεστιβάλ.

Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής του Facebook, το αφεντικό της Amazon, Jeff Bezos και ο Sergey Brin της Google ήταν θαμώνες του Burning Man για χρόνια. To Burning Man έχει διάρκεια μίας εβδομάδας, από την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου, έως την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου και γίνεται στην Black Rock Desert την νότιας Νεβάδα.

Πήρε το όνομά του από το ξύλινο ομοίωμα που καίγεται στο φεστιβάλ που διοργανώνει η Black Rock City. Το 2010 πάνω από 51.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στο Burning Man ενώ ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 65.000 το 2014. Tο φεστιβάλ παρέχει κρεβάτια για σεξ και σκηνές για ομαδικά όργια. Αν και θεωρείται αντικαπιταλιστικό φεστιβάλ, τα χρήματα είναι απαραίτητα για να περάσει κάποιος καλά.

Επικοινωνία