Θρήνος για το 8χρονο αγγελούδι που πνίγηκε σε πισίνα

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Κρήτη από την απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες, αργά το απόγευμα, με θύμα ένα 8χρονο παιδί σε πισίνα  ξενοδοχείου. Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ένα κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο στα Σφακιά απολαμβάνοντας τις διακοπές τους. Το μικρό αγγελούδι έπαιζε ανέμελα μέσα στην πισίνα όταν αντιλήφθηκαν ότι ξαφνικά δεν κινούνταν.

Το κοριτσάκι χωρίς ακόμα να ξέρουμε τους λόγους έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το κοριτσάκι στο Κέντρο Υγείας των Σφακίων. Δυστυχώς όμως για το μικρό αγγελούδι ήταν ήδη αργά. Ό,τι και να έκαναν οι γιατροί δεν μπορούσαν να το φέρουν πίσω.

Η τοπική κοινωνία των Χανίων αλλά και της Κρήτης ολόκληρης έχει συγκλονιστεί από το περιστατικό ενώ προβληματισμός κυριαρχεί για τα ατυχήματα που παρατηρούνται τελευταία σε πισίνες. Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν ένα παιδί 10 χρονών τραυματίστηκε σοβαρά την ώρα που έπαιζε σε πισίνα.
 

Επικοινωνία