Θα "ψηθούμε" το Σαββατοκύριακo!

Θα ψηθούμε! Καύσωνας το Σαββατοκύριακο! Μπορεί σήμερα να είναι η 5η ημέρα του Σεπτεμβρίου, όμως το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και θα μας δείξει τα δόντια του! Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τοσο σήμερα Σάββατο, όσο και αύριο Κυριακή η κατάσταση θα είναι αποπνικτική αφού θα υπάρχει ο συνδυασμός ζέστης και υγρασίας σε υψηλά επίπεδα ενώ θα υπάρχει και πλήρης άπνοια. 

Οι πιο υψηλές θερμοκρασίες, θα καταγραφούν στην Θεσσαλία που το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ ίδια εικόνα με δυο τρείς βαθμούς πιο κάτω θα υπάρχει στον Έβρο, στις Σερρες, στην Αιτωλοακαρνανία, στην Βοιωτία και στην Αργολίδα. H Λάρισα είναι μια από τις πιο ζεστές πόλεις της Ελλάδας. Δείτε πως θα κυμανθούν αύριο οι θερμοκρασίες σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ηδη σήμερα ο σταθμός της ΕΜΥ στην πόλη έδειξε 40 βαθμούς Κελσίου.
Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο:
Πολύ υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες σε όλη την χώρα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. 
Πιο αναλυτικά:
Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος καιρός και άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη 
Γενικά αίθριος και και άπνοια με ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Επικοινωνία