Τα σκουπίδια και η έλλειψη τουαλέτας... ακυρώνουν το θαύμα της φύσης!

Σε μία περιοχή ομορφιάς και απείρου φυσικού κάλλους, στον Άγιο  Νικόλαο στην Νάουσα-Ημαθίας, εκατοντάδες επισκέπτες, γιόρτασαν το Σάββατο 15/8  την εορτή της Παναγίας. Ήδη από τις πρώτες πρωινές  ώρες του Σαββάτου, επισκέπτες όλων των ηλικιών, φορτωμένοι με τραπεζάκια, καρέκλες, ψησταριές και όλα τα σχετικά, αναπτύσσονταν στον πανέμορφο, απέραντο καταπράσινο χώρο με τα πλατάνια και το τρεχούμενο νερό, για να χαρούν τη φύση.

Μελανό σημείο δυστυχώς  στην παραπάνω ειδυλλιακή εικόνα, ήταν το γεγονός ότι  κάποιοι αφού έφαγαν και ήπιαν, φεύγοντας στο τέλος της ημέρας, παράτησαν τα κάθε είδους σκουπίδια στο σημείο, προς τέρψη των τετράποδων της περιοχής, και προς θλίψη των  υπολοίπων επισκεπτών που σχολίασαν αρνητικά την όλη εικόνα (φώτο).

Εκτός αυτού όμως, άσχημη εντύπωση και τα εύλογα παράπονα των επισκεπτών, προκάλεσε η παντελής απουσία στην περιοχή, τουαλέτας για τις ανάγκες των εκδρομέων-επισκεπτών, οι οποίοι αναγκάζονταν να  πάρουν τα… βουνά και τα λαγκάδια, προς ικανοποίηση της φυσικής τους ανάγκης. Είναι όντως κρίμα και άδικο, η άσχημη συμπεριφορά των λίγων που ρυπαίνουν το περιβάλλον, αλλά  και η ανεξήγητη ολιγωρία του Δήμου με την απουσία τουαλέτας στην περιοχή,  να αμαυρώνουν το θαύμα αυτό της φύσης που απλόχερα αυτή (φύση) χάρισε στην περιοχή…

By Sakis

Πηγή: karatzova.com

Επικοινωνία