ΣΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ-Η ΣΥΖΥΓΟΣ, Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΕΡΩΜΕΝΗ...

Φαντάζει σενάριο αμερικάνικου δράματος κι όμως είναι πραγματικό συμβάν. Η 44χρονη Belinda έδωσε τις ευχές και τις ευλογίες της στον 60χρονο σύζυγό της Thom Miller, που σκοπεύει να παντρευτεί τη 19χρονη σύντροφό του. Ο 60χρονος είναι πάστορας και μάλλον είναι από τους πολύ τυχερούς άνδρες στον πλανήτη μιας και έχει την πλήρη υποστήριξη της γυναίκας του, να προχωρήσει στην επισημοποίηση της σχέσης του με την 19χρονη Reba. Ο Thom είχε εμπλακεί σε παράνομες πράξεις και το όνομα του ήταν συνδεδεμένο με τη μαφία, αλλά αποφάσισε να στραφεί στο Θεό και να βρει τη συγχώρεση σε αυτόν, όπως αναφέρει ο ίδιος.

Οι δύο γυναίκες, είναι περήφανες για τον άνδρα του σπιτιού και τον αγαπάνε και οι δύο πολύ. Αντίστοιχα, παίρνουν και οι δύο αγάπη και φροντίδα και αυτό τους κρατά ενωμένους. Βέβαια, ο Miller, τονίζει ότι μόνο ο ίδιος έχει το δικαίωμα αυτής της διπλής ευχαρίστησης, αλλά δεσμεύεται πως αναλαμβάνει να βγάλει εις πέρας τα συζυγικά του καθήκοντα απέναντι και στις δύο γυναίκες. Πως λοιπόν έχει μοιράσει τον εαυτό του; Τρεις ημέρες στην κάθε σύζυγο.

Σε ένα σπιτικό που μένουν και οι τρεις μαζί. Ο Thom και η Belinda γνώριζαν την Reba Kerfoot από όταν ήταν μωρό, μέσω των γονιών της. Όπως δήλωσε η Reba, ''Στην αρχή η οικογένειά μου σκέφτηκε ότι αυτό που κάναμε δεν ήταν σωστό αλλά πλέον είναι ευχαριστημένοι, γιατί ξέρουν πως είμαι χαρούμενη. Ένας φίλος μου, μού είπε ότι ήταν παράξενο να παντρευτώ έναν ήδη παντρεμένο άνθρωπο, αλλά στο τέλος είπε ότι θα με υποστηρίξει αρκεί να είμαι ευτυχισμένη. Το ρομαντικό, αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι, είναι πως και οι δύο γάμοι τελέσθηκαν στην ίδια εκκλησία, με εφτά χρόνια διαφορά.

Επικοινωνία