ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Συνάντηση εργασίας με σκοπό την έναρξη και τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 14/1/2016. Συμμετείχαν: η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού Μιχάλης Λαουντός, η αρμόδια προϊσταμένη Χαρούλα Γραμματοπούλου και οι εκπαιδευτικοί Μιχάλης Παλάσκας, Ελένη Μαυρίδου, Αναστασία Τσιλφόγλου, Αναστάσιος Παρασκευάς, Ελπίδα Αθανασιάδου και Γιώργος Βεντίστας.

Εκτός από τους παριστάμενους έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διδάξει ο Ελισσαίος Πεντερίδης. Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται κυρίως με τις ώρες, τις ημέρες και τις αίθουσες διδασκαλίας. Η έναρξη των μαθημάτων προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα κι όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να διδάξουν μπορούν και τώρα και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να το δηλώσουν  στο Δημαρχείο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2381351876. Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που στηρίζουν εθελοντικά και με κάθε τρόπο τη συγκεκριμένη ανθρωπιστική δράση με την οποία αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Επικοινωνία