Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, με... ευχάριστο ακροατήριο!

Μία συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Σκύδρας, διαφορετική από τις άλλες φορές πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/4) απογευματινές ώρες. Ο λόγος; Η παρουσία των μικρών μαθητών της Ε΄. και ΣΤ΄. τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αρσενίου-Πέλλας, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους δασκάλους του, επισκέφθηκαν και παρακολούθησαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, λαμβάνοντας μαθήματα ως αυριανοί ενεργοί πολίτες. 

Τους λιλιπούτειους επισκέπτες, καλωσόρισαν τόσο ο Προεδρεύων, όσο και η Δήμαρχος Ιγνατιάδου Κατερίνα, στέλνοντας κατά το καλωσόρισμα μήνυμα προς τους πιτσιρικάδες, αλλά με αποδέκτες και τους μεγάλους, να γίνουν με την εν γένει συμπεριφορά τους κατά τη συνεδρίαση, παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή. Μάλιστα, εις εξ αυτών, μίλησε στο Συμβούλιο, θέτοντας και αίτημα επιστροφής της τσουλήθρας στο χωριό τους, γεγονός που ανάγκασε την Δήμαρχο να ζητήσει υπομονή από τα παιδιά μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους. 

Τελικά μετά τη συζήτηση του 6ου θέματος και αφού παρακολούθησαν μία κόσμια μέχρι εκείνη την ώρα συνεδρίαση, αποχώρησαν με τη συνοδεία των δασκάλων τους, στους οποίους απονέμουμε τα εύσημα για αυτήν τους την πρωτοβουλία. 

By Sakis

Πηγή: Karatzova.com

Επικοινωνία