ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Δ.Ε ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ''ΡΗΙLOXENIA''

Στην Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, στα πλαίσια της οργανωμένης τουριστικής προβολής του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος. Έτσι το ευρύ κοινό είχε την ευκαιρία να «ταξιδέψει» νοερά στον πανέμορφο τόπο μας με τον φυσικό πλούτο και τα άφθονα νερά και να εντυπωσιαστεί από τις πολλαπλές επιλογές που μπορεί να έχει ο επισκέπτης της Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφτηκε το περίπτερο των Λουτρών, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και το περίπτερο που είχαν οργανώσει οι Σύλλογοι Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Ξενοδόχων Λουτρακίου όπου συνεχάρη τους διοργανωτές και τους ευχαρίστησε που συμβάλουν κι αυτοί στην
τουριστική προβολή του τόπου μας.

Επίσης, ο κ. Μπίνος επισκέφτηκε το περίπτερο του συντοπίτη μας Σωκράτη Παπαδόπουλου ο οποίος ασχολείται με τους βυθιζόμενους κάδους, έχοντας την πανελλήνια ευρεσιτεχνία και τον συνεχάρη για την παρουσία του. Τέλος, ο Δήμαρχος είχε μία σύντομη συνομιλία με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία συμμετείχε και στην Συνεδρίαση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.

Επικοινωνία