Σύλληψη 32χρονου για παιδική πορνογραφία

Ενας 32χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος διέθετε και αναρτούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία. Ο 32χρονος, που διατηρούσε σχέσεις κατά το παρελθόν με την ανήλικη, ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της κοπέλας σε δημόσιο προφίλ που δημιούργησε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.

Το προφίλ, αρχικά έφερε ψευδώνυμο, αλλά στην πορεία το μετονόμασε, χρησιμοποιώντας στοιχεία της κοπέλας, ενώ σε άλλο λογαριασμό που δημιούργησε κοινοποίησε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, με αποτέλεσμα η ανήλικη να δέχεται ενοχλήσεις. Οπως η ίδια ανέφερε, τον τελευταίο μήνα ο 32χρονος την εξύβριζε και την απειλούσε για την ζωή της και την σωματική της ακεραιότητα, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράνομης βίας, της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
 

Επικοινωνία