ΣΤΟ... ΑIΜΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΗ ΕΚΡΗΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Η Τουρκία έχει αιματοκυλιστεί ξανά. Μία διπλή έρκηξη σημειώθηκε σε διασταύρωση κεντρικού δρόμου στην Άγκυρα, κοντά σε σιδηροφρομικό σταθμό. Οι πληροφορίες μεταφέρονται με επιφύλαξη από τα δεθνή μέσα ενημέρωσης, ωστόσο η ενημέρωση και από την Τουρκία κάνει λόγο για δεκάδες τραυματίες, ενώ εκφράζονται φόβοι και για νεκρούς.

Ο Independent με έκτακτη ενημέρωση έκανε αρχικά λόγο για τουλάχιστον 20 επιβεβαιωμένους θανάτους, με τα διεθνή μέα ενημέρωσης να θεωρούν μαθηματικά βέβαιο πως ο κατάλογος των νεκρών θα αυξηθεί. Όπες και εγένετο, αφού το breakingnews.com μεταδίδει πως το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε πως οι νεκροί έχουν φτάσει τους 30 και οι τραυματίες τους 126.

Το πρακτορείο Dogan κάνει λόγο για νεκρούς, ενώ έδωσε στην δημοσιότητα κι ένα βίντεο που επεικονίζει τις δραματικές στιγμές μετά την διπλή έκρηξη, με τους τραυματίες να είναι πεσμένοι στο δρόμο. Ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο twitter απεικονίζει την στιγμή της έκρηξης που αιματοκύλισε την πορεία. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ:

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία