ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ-ΠΕΛΛΑΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Τ.Κ. Σαρακηνών–Κορυφής επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμο Σωτηριάδη, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστο Γεωργίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Ρώσση και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Παππά, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα, συμμετείχε στον εκκλησιασμό και στη συνέχεια στις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος.

Το κλιμάκιο του Δήμου Αλμωπίας έφτασε μέχρι την Κορυφή, ένα από τα πιο απομακρυσμένα και ακριτικά χωριά της περιοχής μας, όπου περιηγήθηκε στα σοκάκια και συνομίλησε με τους κατοίκους. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν ακόμη αρκετοί άνθρωποι που παραμένουν εκεί και δεν εγκαταλείπουν τον τόπο τους παρά τις δυσκολίες και γι’ αυτό αποτελεί δέσμευση της σημερινής Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα προβλήματα που έχει η Τ.Κ. με τις υποδείξεις του κ. Ρώσση και του κ. Παππά και τα οποία εντοπίζονται κυρίως στο οδικό δίκτυο που συνδέει τους Σαρακηνούς με την Κορυφή και το οποίο θα επισκευαστεί την Άνοιξη του 2016, οπότε και θα υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια.

Επιπλέον, όσον αφορά στο εσωτερικό των δύο οικισμών, ο κ. Μπίνος έκανε γνωστό ότι έχει ήδη ανατεθεί σε εργολάβο ένα τμήμα του δρόμου μέσα στην Κορυφή, ενώ ανάλογες επισκευές θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα σε τμήματα μέσα στους Σαρακηνούς. Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Πρόεδρο του χωριού κ. Χρήστο Παππά, όσο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Ρώσση με τους οποίους όπως ανέφερε υπάρχει άψογη συνεργασία και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από όλους.

Επικοινωνία