ΣΟΚ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΑΛΟΓΑΚΙ, ΑΛΛΑ...

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ένα άνδρας στη Βρετανία που βρέθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε άλογο. Ο Άλαν Μπλάκμαν (Alan Blackman) παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να συνουσιαστεί με το θηλυκό άλογο. Κάμερες από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κατέγραψαν τον Μπλάκμαν να βάζει αρχικά τα δάχτυλά του και στη συνέχεια ολόκληρο το χέρι του μέσα στον κόλπο του αλόγου. Στη συνέχεια βρήκε ένα κουτί για να σταθεί πάνω του και προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να ολοκληρώσει με το άλογο. Στη μανία του να το «κάνει» με το ζώο, το τραυμάτισε και του προκάλεσε πρήξιμο στη μήτρα, που χρειάζεται ειδική και πολυέξοδη κτηνιατρική θεραπεία για να γιατρευτεί.

Η σεξουαλική επίθεση στο άλογο κράτησε μια ώρα και δέκα λεπτά. 0 31χρονος Μπλάκμαν συνελήφθη από την Αστυνομία όταν αναγνωρίστηκε από τα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, αρχικά αρνήθηκε τη σεξουαλική επίθεση στο άλογο, ισχυριζόμενος ότι ήταν σπίτι με τη γυναίκα του την ώρα του συμβάντος. Ωστόσο, η σύζυγός του στην κατάθεσή της τού στέρησε το άλλοθι, λέγοντας ότι εκείνη τη νύχτα γύρισε σπίτι πρωινές ώρες.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα, το βράδυ που προσπάθησε να βιάσει το άλογο είχε καταναλώσει κοκαΐνη και αμφεταμίνες και σαν να μην έφτασαν αυτά είχε πει και αλκοόλ. Ωστόσο, ήταν η πρώτη του φορά που προσπάθησε να κάνει σεξ με ένα άλογο. Η 25χρονη σύζυγός του, Σάρα, σε συνέντευξη που είχε δώσει ένα μήνα πριν, δήλωσε: «Είμαι εντελώς αηδιασμένη με την πράξη του. Αλλά ακόμα τον αγαπώ. Δεν μπορεί αυτό να αλλάξει μέσα σε μια νύχτα».

tribune.gr

Επικοινωνία