ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ!-ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ!

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος», στο περιθώριο του αγώνα Λάκκωμα-Ορμύλια, καθώς έχασε τη ζωή του ο 49χρονος Γιάννης Κοτότσος γνωστός ως "Διγενάρας". Φινάλε οδύνης στο σημερινό παιχνίδι, όταν και διαπιστώθηκε ο θάνατος του φιλάθλου των γηπεδούχων, Γιάννη Κοτότσου.  Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο τέκνων, είχε έλθει στο ημίχρονο και πήγε πίσω από τον πάγκο της Ορμύλιας.

Για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε μια λακκούβα με νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από πνιγμό. Τραγικές φιγούρες οι άνθρωποι του Διγενή, που τον βρήκαν πεσμένο μπρούμυτα μετά τη λήξη της συνάντησης. Σοκαρισμένοι φώναξαν ασθενοφόρο και αστυνομία, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά και ο θάνατός του από πνιγμό επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή .

Ο Γιάννης Κοτότσος ήταν ένας από τους πιστούς φιλάθλους του συλλόγου, γνωστός ως «Διγενάρας», δίνοντας πάντοτε το «παρών» στην κερκίδα και εμψυχώνοντας την ομάδα που αγαπούσε. Συλλυπούμαστε ολοι την οικογένεια του εκλιπόντος, με την ευχή να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

digenhs-fc.blogspot.gr

Επικοινωνία